Header Ads


Άσχημα νέα για Αϊτόρ: Ολική ρήξη χιαστού, χάνει όλη την σεζόν!

Άσχημα νέα για Αϊτόρ: Ολική ρήξη χιαστού, χάνει όλη την σεζόν!


Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα - Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι!
Η μαγνητική στο γόνατο του Αιτόρ έδειξε ότι μένει 6 μήνες εκτός με ολική ρήξη χιαστού.




Από χθες ήταν γνωστό ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός του κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, ωστόσο έμενε να φανεί αν έχει υποστεί μερική ή ολική ρήξη. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.



Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι για το υπόλοιπο της σεζόν. Μια μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αϊτόρ είχε πετύχει ήδη 8 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Super League. Ιδιαίτερα άτυχος και ο παίκτης φυσικά που τραυματίζεται σοβαρά στο καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.



Έτσι πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Ισπανό εξτρέμ, στον οποίο φυσικά αναμένεται να σταθούν όλοι, προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του Αϊτόρ, σε σχέση με τον Τρουιγιέ, που μια εβδομάδα νωρίτερα υπέστη έναν αντίστοιχο τραυματισμό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.