Header Ads


Μάνταλος και Τσούμπερ πριν την σέντρα: «Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν κερδίσουμε!»

Μάνταλος και Τσούμπερ πριν την σέντρα: «Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν κερδίσουμε!»


Τι είπαν Πέτρος Μάνταλος και Στίβεν Τσούμπερ πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Η λέξη «Ένωση» χαρακτηρίζει την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και με πράξεις, όχι απλά στα λόγια.

Και κάθε φορά βλέπουμε μία ομάδα έτοιμη… να ζήσει ή να πεθάνει ενωμένη, στο χορτάρι.




Ο Αργεντινός προπονητής, είχε από την αρχή ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως θέλει να δει τη δική του ΑΕΚ και συνεχίζει να το υπηρετεί. Παρότι δεν είχε όλους τους παίκτες που ήθελε στην προετοιμασία του έκανε τα πάντα για να δημιουργήσει ένα «δεμένο» σύνολο, ένα πολύ καλό κλίμα και να μην βγαίνει αρνητική ενέργεια. Πολύ γρήγορα και παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, η ομάδα του Αλμέιδα διαρκώς βελτιώνεται στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις τεράστιες αλλαγές που επιχειρεί στον αγωνιστικό τομέα.

Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν ίσως το καλύτερο της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Αργεντινού προπονητή συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε τόσο με τον Παναιτωλικό, όσο και με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ενότητα στις τάξεις του «κιτρινόμαυρου» συνόλου φαίνεται από πολλά μικρά ή μεγάλα στοιχεία. Πριν από τα περισσότερα – αν όχι όλα- ματς της Ένωσης ως τώρα, στο τέλος της τελευταίας προθέρμανσης πριν τον αγώνα, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεύονται σε έναν κύκλο για τον γνωστό όρκο νίκης. Κάτι που συνήθως γίνεται πριν τη σέντρα. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να είναι ΟΛΟΙ μαζι. Και οι αναπληρωματικοί σε αυτόν τον όρκο νίκης.




Η ομιλία των παικτών της ΑΕΚ




Στο βίντεο φαίνεται ο όρκος νίκης των παικτών της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Αρη στο Χαριλάου, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος και ο Στίβεμ Τσούμπερ παρότι δεν θα ξεκινούσαν βασικοί, μίλησαν στους συμπαίκτες τους.

«Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν νικήσουμε, είμαστε οι καλύτεροι, πάμε να το δείξουμε και στο γήπεδο!», είπαν μεταξύ άλλων οι δύο έμπειροι και αρχηγοί της ομάδας. Μάλιστα, ο Μάνταλος παρότι ζήτησε να μην φορά το περιβραχιόνιο, έχει θέση… αρχηγού στα αποδυτήρια από το περασμένο καλοκαίρι. Kαι αυτό είναι δείγμα του σεβασμού στο πρόσωπο του και τη νέα εποχή που έχει ξημερώσει στο εσωτερικό της ΑΕΚ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.