Header Ads


Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος παίρνει τον ρόλο Ρας στην Λίβερπουλ και Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος παίρνει τον ρόλο Ρας στην Λίβερπουλ και Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα


Το σχέδιο της ΑΕΚ για την αξιοποίηση του Θ(ε)ωμά στα  πρότυπα των μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού..

Η ΑΕΚ τους μυθικούς ποδοσφαιριστές της, τους έχει τιμήσει. Ο Μαύρος, ο Παπαϊωάννου, ο Νεστορίδης και ο Σεραφείδης ήδη βρίσκονται στους τέσσερις πυλώνες του νέου γηπέδου. 




Κάποιοι άλλοι, θα έχουν κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της ομάδας. Όμως η ΑΕΚ θέλει να τους δώσει και ενεργούς ρόλους στην ομάδα.

Πλέον ο Μαύρος έχει πάρει επισήμως τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) της ΑΕΚ. Τίτλος που έχει ενεργά καθήκοντα, καθώς θα εκπροσωπεί το club σε χορηγικές, εμπορικές και επικοινωνιακές εκδηλώσεις τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός συνόρων. 

Η θέση του Ambassador υπάρχει στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Και φυσικά την έχουν μυθικοί ποδοσφαιριστές.



Στην Μπαρτσελόνα σχετικά πρόσφατα, ο τίτλος του Ambassador πήρε στον Ροναλντίνιο. Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαφορετικούς “πρεσβευτές” για κάθε ήπειρο. Μάλιστα για την Ασία είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος.
 
Στην Λίβερπουλ τον ρόλο του Ambassador έχει φυσικά ο Ιαν Ρας αλλά και ο Μάικλ Όουεν με τον Ρόμπι Φάουλ. Ενώ η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ έχει κάνει επιλογή με πιο εμπορικά κριτήρια, με τον Τζι Σουν Παρκ. Στην Γιουβέντους ο πρεσβευτής είναι ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ενώ στην Μπάγερν ο Στέφαν Έφενμπεργκ.

Όλοι τους εκπροσωπούν τους συλλόγους σε μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν και με το εμπορικό αλλά και το οπαδικό κομμάτι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μεταλαμπαδεύοντας επί της ουσίας την ποδοσφαιρική τους λάμψη, μέσα από τον ρόλο που έχουν πλέον στην ομάδα. 



Ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο, σκοπεύει να αξιοποιήσει η ΑΕΚ και την παρουσία του Θωμά Μαύρου, στον ρόλο του “πρεσβευτή” της ομάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.