Header Ads


Χάρης Ρώμας: «Όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της»

Χάρης Ρώμας: «Όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της»


Ο Χάρης Ρώμας ήταν ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες. Σε μια αξέχαστη εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής (30/9) η «Ένωση» εγκαινίασε την «Αγιά-Σοφιά – OPAP Arena».




Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στα εγκαίνια του γηπέδου και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «Όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της».

Η ανάρτησή του

«Στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, η ΑΕΚ παρουσία 30.000 οπαδών, εγκαινίασε με μια εντυπωσιακή γιορτή το νέο της γήπεδο στη Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια - OPAP ARENA. Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που βασικούς της άξονες είχε την ιστορία και τις καταβολές της ομάδας όλοι γιορτάσαμε την επιστροφή της ΑΕΚ στο σίιτι της.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.



Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης, κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Γ. Πατούλη για την «καθοριστική», όπως ανέφερε, συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου. «Χωρίς τη συμβολή του δύσκολα θα είμασταν σήμερα εδώ, αγκάλιασε ένα έργο χωρίς κομματικές παρωπίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.