Header Ads


Αραούχο: «Τελευταία φορά που έχασα τέτοια ευκαιρία, πήραμε πρωτάθλημα»

Αραούχο: «Τελευταία φορά που έχασα τέτοια ευκαιρία, πήραμε πρωτάθλημα»


Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε στη NOVA μεταξύ άλλων ότι τελευταία φορά που έχασε ευκαιρία ανάλογη με εκείνη του 30ου λεπτού, η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα στο τέλος!

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ευδιάθετος μετά τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο αρχηγός της Ένωσης αναφέρθηκε στη μεγάλη φάση που έχασε στο 30ο λεπτό, τονίζοντας ότι τελευταία φορά που έχασε αντίστοιχη ευκαιρία η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, εννοώντας την ευκαιρία που έχασε με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, προ κενής εστίας τη σεζόν 2017/18.




Παράλληλα ανέφερε για την κίνηση της ΑΕΚ να μπει στο γήπεδο με μπλουζάκι υπέρ του Άρη, ότι θα αποδίδουν τον σεβασμό στον κόσμο του Άρη, ενώ αν σημείωνε γκολ δεν θα το πανηγύριζε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αραούχο στη NOVA: 

Για το ματς: "Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα ήμασταν ανώτεροι. Μπήκαμε λίγο νευρικά, αλλά σταδιακά βρίσκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε δύο γκολ και να γυρίσουμε ήρεμοι στα σπίτια μας'.

Για το ότι η ΑΕΚ πιέζει ψηλά: "Νομίζω ότι το πλέον σημαντικό είναι ότι αισθανόμαστε ένα σύνολο. Όλοι μαζί προσπαθούμε να αποδώσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής που είναι η πίεση ψηλά".



Για την ευκαιρία που έχασε στο 30': "Αυτό που είπα στο ημίχρονο είναι ότι τελευταία φορά που έχασα τέτοια ευκαιρία, βγήκαμε πρωταθλητές. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για την κίνηση της ΑΕΚ για τον Άλκη: "Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Άρης και η ΑΕΚ είναι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν έβαζα γκολ δεν θα το πανηγύριζα. Αποδίδουμε τον σεβασμό μας στον κόσμο του Άρη και κάθε φορά που θα ερχόμαστε εδώ θα σεβόμαστε τον αντίπαλο".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.