Header Ads


Ο Γιακουμάκης «λύτρωσε» στο 95' την Σέλτικ! (vid)

Ο Γιακουμάκης «λύτρωσε» στο 95' την Σέλτικ! (vid)


ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ - Δείτε το γκολ που πέτυχε στο 95' και χάρισε την νίκη στη Σέλτικ!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με δικό του γκολ στο 95' χάρισε τη νίκη στη Σέλτικ, η οποία είχε ισοφαριστεί τρία λεπτά νωρίτερα!

Με χρυσό γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 95', η Σέλτικ έφυγε με διπλό-θρίλερ από την έδρα τη Σεντ Τζόστον!




Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου δεν κατάφερε να «καθαρίσει» ένα ματς στο οποίο είχε το προβάδισμα από το 42', όταν ο Κονσταντίν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πληρώνοντάς το με γκολ ισοφάρισης στο 92'.

Ωστόσο, ο Γιακουμάκης (ξεκίνησε βασικός) βρέθηκε σαν από μηχανής θεός να κάνει το 1-2, μόλις δύο λεπτά αργότερα, χαρίζοντας στη Σέλτικ μια νίκη που τη διατηρεί στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος (+5 από Ρέιντζερς με παιχνίδι περισσότερο)!

Η Σέλτικ είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερνε να δημιουργεί ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μια άκρως αμυντική Σεντ Τζόνστον, με το αυτογκόλ του 42' να της δίνει το προβάδισμα. Ωστόσο, τα λεπτά περνούσαν και το εύθραυστο 0-1 παρέμενε, μέχρι ο Μίτσελ να κοντρολάρει υπέροχα και να νικήσει τον Τζο Χαρτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόφορντ στο 93', σοκάροντας τους φιλοξενούμενους.



Το γκολ του Γιακουμάκη με όμορφη προβολή στην επόμενη φάση, μετά από σέντρα του Μπερναμπέι, έστειλε τους φίλους τη Σέλτικ στα ουράνια, δίνοντάς τους μία νίκη που έμοιαζε να είχε φύγει από τα χέρια τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.