Header Ads


Αδερφός Πινέδα: «Σηκωνόταν στις 5 το πρωί ο Ορμπελίν για να βοηθήσει την μητέρα μας!»

Αδερφός Πινέδα: «Σηκωνόταν στις 5 το πρωί ο Ορμπελίν για να βοηθήσει την μητέρα μας!»


Παράδειγμα προς μίμηση ο Ορμπελίν Πινέδα - Ο 17χρονος του, Ζαντιέλ, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή τους..

Ο 17χρονος αδελφός του Ορμπελίν Πινέδα, Ζαντιέλ μίλησε στο Foxsports και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του σταρ της ΑΕΚ.




Ο Ορμπελίν Πινέδα συστήθηκε στην Ελλάδα μέσω ΑΕΚ και καθημερινά μαθαίνουμε άκρως ενδιαφέροντα πράγματα τον Μεξικανό άσο που έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών της Ένωσης.

Κατ’ αρχήν ο σταρ της ΑΕΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος, Ορμπελίν Πινέδα έχει πέντε αδέλφια με τον 17χρονο Ζαντιέλ να μιλά στο Foxsports και να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του άσου της Ένωσης.

«Θυμάμαι ότι ο “Όρμπε” ήταν στο γυμνάσιο και εγώ στο δημοτικό, σηκωνόταν στις πέντε ή έξι το πρωί για να βοηθήσει τη μητέρα μου να αρμέξει τις αγελάδες, γιατί πάντα έφτιαχνε τυρί, τυρί κότατζ και πουλούσε γάλα. Σηκωνόταν πάντα νωρίς και πήγαινε για τις αγελάδες για να τις αρμέγουμε, έτσι έκανε τα πάντα, άφηνε το γάλα έτοιμο για τη μητέρα μου και μετά πήγαινε στο σχολείο», δήλωσε ο 17χρονος Ζαντιέλ Πινέδα ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Κρουζ Αζούλ.



«Ο Ορμπελίν Πινέδσα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για μένα», ανέφερε ακόμη 17χρονος. «Όταν ήμουν περίπου έξι ή επτά ετών, περίμενα τον Ορμπελίν μετά το σχολείο για να πάω μαζί του να φροντίσει τις κατσίκες. Μικρός μου έδινε πάντα εντολές (γέλια), ήταν σαν το αφεντικό, όταν βόσκαμε τα ζώα μου έλεγε τι να κάνω. Ο Ορμπελίν το έκανε για να με μάθει και για να ακολουθήσω το παράδειγμά του, γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν σχεδόν στο σπίτι για δουλειά», θυμάται.

Τα δύο αδέλφια είχαν και έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο τους ήταν μαζί όπου έπαιζε ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό. Τα πάντα, όμως, άλλαξαν όταν μεταπήδησε στην Ευρ΄πη.



«Όταν ο Ορμπελίν πήγε στην Ευρώπη ένιωσα λύπη και ταυτόχρονα περηφάνια και πολλή συγκίνηση γιατί μου είπε ότι “θα πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και θέλω να εκπληρώσεις τα δικά σου, ξέρω ότι μια μέρα θα παίξουμε μαζί”. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να φύγει λόγω της αγάπης που έχω για εκείνον, ήταν δύσκολο αλλά το αφομοίωσα καλά», είπε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.