Header Ads


Η ιστορική εμφάνιση Ντόρσεϊ στη νίκη της Εθνικής με Κροατία! (vid)

Η ιστορική εμφάνιση Ντόρσεϊ στη νίκη της Εθνικής με Κροατία! (vid)


Ρεκόρ καριέρας στην Εθνική με 27 πόντους σε 29 λεπτά - Σούταρε 9/17 σουτ, με 4/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα, ενώ είχε και 4/4 βολές

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ήταν καθοριστικός στο τελευταίο δίλπεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Κροατία, ωστόσο η εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν το «κλειδί» για την νίκη της γαλανόλευκης.




Η Εθνική μας ομάδας έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Ευρωμπάσκετ επικρατώντας με 89-85 της Κροατίας στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου. Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο ο Grekk Freak είχε και έναν αξίο συμπαραστάτη.

Αυτός ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος κόντρα στους Κροάτες ήταν απολαυστικός.  Πήρε επιθετικά την Εθνική από το χέρι και την οδήγησε στο παρκέ του Mediolanum Forum. Κάτι που αποτυπώθηκε και στους αριθμούς του απέναντι στους παίκτες του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.



Στα 29 λεπτά που έμεινε στο παρκέ έκανε νέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική, έχοντας 27 πόντους. Σούταρε 9/17 σουτ, με 4/8 δίποντα, 5/9 τρίποντα, ενώ είχε και 4/4 βολές. Παράλληλα, πρόσθεσε 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, πραγματοποιώντας μια πολύ γεμάτη εμφάνιση, που αποτυπώνει την ποιότητά του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη απόδοση αποτελεί και ρεκόρ καριέρας για τον Ντόρσεϊ με την φανέλα της Εθνικής.

Δείτε εδώ την τρομερή εμφάνιση του Ντόρσεϊ:






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.