Header Ads


Έντονη φημολογία για Χάμες Ροντρίγκες σε ομάδα Super League!

Έντονη φημολογία για Χάμες Ροντρίγκες σε ομάδα Super League!


Ποια ελληνική ομάδα θα ρίξει τη «βόμβα» Χάμες Ροντρίγκες - Τι πρόταση έχει στα χέρια του και γιατί «ψήνεται» για Ελλάδα
Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες εδώ και εβδομάδες παίζει πολύ δυνατά στη χώρα μας.




Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες εδώ και εβδομάδες παίζει πολύ δυνατά στη χώρα μας. Συγκεκριμένα πριν ο Ολυμπιακός υπογράψει τον Μαρσέλο, είχε βουίξει ο τόπος πως οι Eρυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να κάνουν το μπαμ αποκτώντας ένα 10αρι παγκόσμιας κλάσης με όλα τα μέσα αρχικά να τον φωτογραφίζουν και εν συνεχεία να τον αναφέρουν κανονικά.

Ενώ τις τελευταίες μέρες είχε κοπάσει στοιχειωδώς η φημολογία γύρω από το όνομά του, ένα ισπανικό δημοσίευμα άναψε κυριολεκτικά φωτιές! Εν ολίγοις εμπλέκουν τον Χάμες με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.



Βέβαια η υπόθεση Χάμες Ροντρίγκες έχει κάποια σημαντικά δεδομένα που καλό είναι να αναφερθούν. Αρχικά ο Κολομβιανός σταρ πήγε στην Αραβία με ένα ιλιγγιώδες συμβόλαιο των 12 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δεν θα τα δώσει κανείς πλέον.

Η προοπτική του Κατάρ ποτέ δεν συγκίνησε τον ίδιο, γι' αυτό άλλωστε ζήτησε από τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες να του βρει ομάδα στην Ευρώπη. Τον Αύγουστο ο Χάμες βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαλένθια και την Πόρτο αλλά τα λεφτά που ζητούσε ο Κολομβιανός δεν του τα έδωσαν ποτέ.

Αρχή Σεπτεμβρίου ο Μέντες προσπάθησε να κλείσει τον πελάτη του στη Γαλατάσαραϊ με τη μορφή δανεισμού, αλλά η κωλυσιεργία των Αράβων σε συνδυασμό με το ότι η αγορά στην Τουρκία κλείνει στις 8 Σεπτεμβρίου άφησε πάλι τον Χάμες με άδεια χέρια, Έτσι οι Τούρκοι προχώρησαν στην περίπτωση του Μάτα, ο οποίος ακούστηκε έντονα για τον Παναθηναϊκό.   



Πλέον οι αγορές σε Τουρκία και Ρωσία έχουν κλείσει. Αυτό σημαίνει πως ο Χάμες αν θέλει πραγματικά να αγωνιστεί φέτος, η ελληνική Super League είναι μία επιλογή. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θετικός στο να μετακομίσει στη χώρα μας μιας και θέλει να φύγει από την Αραβία. Άλλες πηγές κάνουν λόγο πως ο πρώην παίκτης της Έβερτον έχει στα χέρια του μια πρόταση κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που τον ικανοποιεί. Άλλος ένας λόγος που καλοβλέπει ο Χάμες την Ελλάδα είναι οι σπουδαίες μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος από της ελληνικές ομάδες και αυτό έχει ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι πως η ομάδα που δεν θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης του σπουδαίου αυτού παίκτη είναι μάλλον ο ΠΑΟΚ. Η πολιτική που ακολουθούν οι Θεσσαλονικείς δεν επιτρέπει να δώσουν τόσα λεφτά για ένα χρόνο σε παίκτη 31 χρονών. Οπότε ποια ομάδα από το Big5 λέτε να επιχειρήσει τη «βόμβα» με τον διασήμο μέσο; 

Η απάντηση προσεχώς...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.