Header Ads


Συγκλονιστικό μήνυμα Τζαβέλλα: «Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα και στο σπίτι μας!» (pic)

Συγκλονιστικό μήνυμα Τζαβέλλα: «Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα και στο σπίτι μας!» (pic)


Συγκλονιστικός Τζαβέλλας μέσα από το νοσοκομείο, αρχηγικό και ενωτικό μήνυμα από έναν μαχητή..

«Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μια άτυχη στιγμή για εμένα...», σημειώνει ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ που παράλληλα ευχαριστεί τον κόσμο της ΑΕΚ «για τα μηνύματά και την αγάπη».




Από το κρεβάτι του… πόνου, μέσα από το νοσοκομείο, ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής βραδιάς Γιώργος Τζαβέλλας, που πάνω στα νεύρα του στην ανάπαυλα έσπασε ένα τζάμι με τα χέρια του με αποτέλεσμα εκτάκτως να φύγει απ’ ευθείας για την Αθήνα, για να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στο χέρι του, στέλνει το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα. 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, παρά τα όσα πέρασε και την σοβαρότητα της κατάστασης, τονίζει πως μια σημαντική νίκη για την ομάδα συνδυάστηκε με την άτυχη δική του στιγμή, ενώ ευχαριστεί όλον τον κόσμο για την στήριξη. Παράλληλα, νιώθοντας ήδη θηρίο στο κλουβί, τονίζει «Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο νέο μας σπίτι»!



Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μια άτυχη στιγμή για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά και την αγάπη σας! Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο νέο μας σπίτι»!



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.