Header Ads


Ιστορική μέρα: Θετική εισήγηση για άδεια στην «Αγια Σοφιά - OPAP Arena»

Ιστορική μέρα: Θετική εισήγηση για άδεια στην «Αγια Σοφιά - OPAP Arena»


Πλησιάζουμε στην είσοδο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Ένα ένα τα εμπόδια για να μπει η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ξεπερνιούνται και όλα δείχνουν πως στις 30 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια ξενιτιάς και θα εγκαινιάσει το γήπεδό της.




Σήμερα, έγινε επιθεώρηση του γηπέδου από την επιτροπή της Περιφέρειας που είναι υπεύθυνη για την άδεια λειτουργίας.

Μετά από πολύωρο έλεγχο, η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο της ΑΕΚ κι απέστειλε το σχετικό έγγραφο στην Περιφέρεια για τις τελικές υπογραφές!

Πλέον, αυτό που άπαντες αναμένουν είναι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία των υπογραφών από την πλευρά της Περιφέρειας για να εκδοθεί και τυπικά η άδεια και να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ!



Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως όλα είναι έτοιμα ώστε η ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει το νέο της γήπεδο. Αρχικά για τα εγκαίνια που θα γίνουν την επόμενη Παρασκευή (30/9) και εν συνεχεία, τρεις μέρες μετά (3/10) για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι εκεί, απέναντι στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική.

H αναμονή 19 ετών, από το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας», φτάνει στο τέλος της και οι φίλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται για αυτό που καρτερούσαν τόσο πολύ…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.