Header Ads


«Mπαμ» με Μπαλοτέλι!

«Mπαμ» με Μπαλοτέλι!


Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα έφτασε κοντά στο «μπαμ» με Μάριο Μπαλοτέλι - O λόγος που δεν ήρθε στην Ελλάδα ο «Super Mario»

Ο "Σούπερ Μάριο" δέχθηκε μεγάλη προσφορά από ομάδα του Big-4! Ποιος σύλλογος προσπάθησε να φέρει στην χώρα μας τον Ιταλό επιθετικό με το τεράστιο βιογραφικό, το πλούσιο ταλέντο και την... ατελείωτη τρέλα. Οι επαφές που έγιναν, ο λόγος που δεν προχώρησαν και ποιος τους πρόλαβε.  



Στη Σιόν θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Μάριο Μπαλοτέλι, ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και ταλέντο αλλά ιδιόρρυθμος ως χαρακτήρας. Για αυτό και η καριέρα του έχει διαρκώς σκαμπανεβάσματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία του έχει επηρεαστεί.

Πριν από λίγες ημέρες το όνομά του είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ, αν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν σπεύσει να διαψεύσουν το ρεπορτάζ που ήθελε να υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, προφανώς μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή χρειάζεται διαχείριση, άλλωστε...



Η αλήθεια, όμως, είναι ότι όντως υπήρξε μια επαφή ανάμεσα στην ΑΕΚ και την πλευρά του πρώην παίκτη των Ίντερ, Μαν Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ, καθώς ο Μάριο Μπαλοτέλι έψαχνε για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Και μπορεί η πρόταση των Κιτρινόμαυρων να μην συγκίνησε τον πεπειραμένο επιθετικό, που θα μπορούσε να σηκώσει την Opap Arena στο πόδι αν είχε έρθει στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τα δεδομένα θα μπορούσαν να ήταν εντελώς διαφορετικά σε πιθανή επαναπροσέγγιση.

Τι μεσολάβησε και δεν υπήρξε επαναπροσέγγιση; Ο... περίεργος τύπος που είναι πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, που είχε βάλει σκοπό να ντύσει τον Μπαλοτέλι με τη φανέλα της ομάδας του, άνοιξε την κάνουλα με τα λεφτά και τελικά το κατάφερε.



Ο 31χρονος επιθετικός είχε 19 γκολ και έξι ασίστ σε 33 ματς την περσινή σεζόν με την Ντερμίσπορ, δείχνοντας πως έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Για αυτό και πλην της Ένωσης υπήρχε ενδιαφέρον και από την Μοντσα, του Μοντέστο, για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αλλά, είπαμε, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Σιόν είχε άλλα σχέδια για τον Ιταλό επιθετικό και το ποδοσφαιρικό του μέλλον...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.