Header Ads


Παναθηναϊκός - ΑΕΚ | Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνει ξένο διαιτητή ο Μπένετ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ | Άκυρος ο ορισμός Σιδηρόπουλου, ψάχνει ξένο διαιτητή ο Μπένετ!


Η ενημέρωση του Τάκη Μπαλτάκου στην Εκτελεστική της ΕΠΟ - Για ποιο λόγο ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος, τι αναφέρει ο Μπένετ

Όπως ενημέρωσε ο Τάκης Μπαλτάκος την Εκτελεστική, ο Μπένετ αποδέχθηκε τη σύσταση και ακυρώνει τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, ενημερώνοντας ότι αναζητεί ξένο διαιτητή για τη Λεωφόρο.




Nωρίτερα με τη διακοπή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε ο Τάκης Μπαλτάκος να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και να του ζητήσει να αλλάξει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ, έπειτα και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν. 

Αυτό τελικά κι έγινε, με τον Μπένετ να αναφέρει στην επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, από τη στιγμή όμως που αντιδρούν οι ομάδες, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές στους αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. 



«Ο κύριος Μπένετ μου είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος. 

Πλέον μένει να φανεί αν θα βρεθεί εγκαίρως ξένος διαιτητής για το ντέρμπι, ώστε να μην οδηγηθεί σε αναβολή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.