Header Ads


Η συμβολή Τζιμπούρ στη μεταγραφή Σιντιμπέ στην ΑΕΚ!

Η συμβολή Τζιμπούρ στη μεταγραφή Σιντιμπέ στην ΑΕΚ!


Πώς ο Τζιμπούρ βοήθησε να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Σιντιμπέ - Τι δηλώνει ο ίδιος

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνίζεται στην Ένωση και το... χεράκι του στην πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής έβαλε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. 




Ο Αλγερινός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εκτελεί πλέον χρέη μάνατζερ και έπαιξε ρόλο ώστε να έρθει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Σιντιμπέ: 


"Είμαι περήφανος που βοήθησα να έρθει στην ΑΕΚ, μια ομάδα που υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής και δέθηκα μαζί της, ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς. Ενας τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστής. Η ΑΕΚ απέκτησε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, έναν παίκτη τόσο υψηλού επιπέδου που για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολυτέλεια".



Στη συνέχεια μας μίλησε για το πως νιώθει ο 30χρονος ποδοσφαιριστής:” Ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις. Θέλει να πετύχει με την ΑΕΚ τους στόχους της ομάδας. Του μίλησα για τον κόσμο το πόσο παθιασμένοι ειναι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ με την ομάδα. Ανυπομονεί να παίξει μπροστά στο κοινό".

Όσο για την επίτευξη της συμφωνίας και το... μπάσιμο της Τραμπζονσπόρ, ο Ραφικ είπε: "Δεν άκουσε καν την πρόταση της Τουρκικής ομάδας. Είχε αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΚ. Το πρότζεκτ της ομάδας, το στυλ παιχνιδιού που είδε πως δουλεύει ο προπονητής, η συζήτηση μαζί του και το νέο γήπεδο τον έκαναν να πει το ναι". 

Το πρωί της Πέμπτης ο Σιντιμπέ με τον Τζιμπούρ βρέθηκαν στην Αγιά Σοφία το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και όπως μας είπε, έμειναν με το στόμα ανοικτό.



"Υπέροχο γήπεδο. Καταπληκτικό. Ο Σιντιμπέ ανυπομονεί να αγωνιστεί και να δει τον κόσμο της ΑΕΚ από κοντά".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.