Header Ads


Φλορεντίνο Πέρεθ για Μίτσελ: «Είναι απατεώνας, δεν είναι προπονητής!»

Φλορεντίνο Πέρεθ για Μίτσελ: «Είναι απατεώνας, δεν είναι προπονητής!»


Με αφορμή την επιστροφή Μίτσελ στον Ολυμπιακό ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Μίτσελ..

Ο Μίτσελ ήταν ο επόμενος στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ, από τις διαρροές που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.




Οι διαρροές σχετικά με off the record δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζονται από την Confidencial, παρά τις αντιδράσεις τόσο του προέδρου της Ρεάλ, όσο και του ίδιου του συλλόγου, που ετοιμάζονται να απευθυνθούν στα δικαστήρια.

Η αρχή έγινε με τον Ίκερ Κασίγιας και τον Ραούλ, η συνέχεια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ακολούθησε η επίθεση στον Βιθέντε ντελ Μπόσκε. 

Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν με δημοσιογράφους, αρχίζοντας από τον Μάρτιο του 2007 και φτάνοντας μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Την Πέμπτη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι τοποθετήσεις του Πέρεθ από το 2007 για την περίφημη "Quinta del Buitre", ένα γκρουπ σπουδαίων παικτών της δεκαετίας του '80 από τις ακαδημίες της ομάδας, που οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση 5 σερί τίτλων. Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Μίτσελ, Μανουέλ Σαντσίς, Ραφαέλ Μαρτίν Βάθκεθ και Μιγκέλ Παρδέθα αποτελούν τα 5 μέλη της, που κατά καιρούς έχουν αναλάβει διάφορα πόστα στο οργανόγραμμα της Ρεάλ, κάτι που ενοχλεί τον Πέρεθ.

"Αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι μπορούν να ζήσουν στη Ρεάλ μέχρι να πεθάνουν. Είναι ντροπή, αλλά έτσι είναι. Όμως όλοι, ε; Ο Γύπας (σ.σ. το παρατσούκλι του Μπουτραγκένιο), ο Σαντσίς, ο Μίτσελ, ο Μαρτίν Βάθκεθ. Αυτοί οι τύποι θέλουν να βγάζουν 100 εκατομμύρια το χρόνο απ' τη Ρεάλ. Τόσα θέλουν, όλοι τους. Είναι ξεκάθαρο. Προσφέρουν στον Μίτσελ 50 εκατομμύρια και στη συνέχεια έρχεται και μου λέει: "Έι, πρόεδρε, θα κοστίσω 50.000.000 το χρόνο".

Συγκεκριμένα με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο Πέρεθ εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερο μένος, αφού εκείνη την εποχή ήταν προπονητής της Ρεάλ Β': "Ο Μίτσελ είναι πολύ κακός προπονητής. Ένας τύπος που δεν έχει κάνει κάτι. Μας άφησε τη Ρεάλ σχεδόν σε πτώση. Φίλε, αυτός είναι απατεώνας, αλλά ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα (σ.σ. δημοσιογράφος) τον προστατεύει, τον ανεβάζει. Όμως δεν είναι προπονητής. Δεν μπορείς να προπονείς στη Segunda Division, όταν τα έχεις πάει άσχημα στη Segunda B".



Ο Πέρεθ σύγκρινε τον Μίτσελ με τον Μπερντ Σούστερ για να καταδείξει τις διαφορές τους, με τον Γερμανό αργότερα να παίρνει το χρίσμα για τον πάγκο της πρώτης ομάδας, αλλά τον Ισπανό ποτέ: "Αν θες να είσαι επαγγελματίας προπονητής, πρέπει να πας σιγά σιγά. Δες τον Σούστερ. Είναι πεπεισμένος ότι ο Σούστερ είναι καλός προπονητής, επειδή άρχισε στη Χερέθ και μετά στη Λεβάντε. Δεν ξέρω πού, αλλά τον έχω ακούσει να δηλώνει 'δεν είμαι έτοιμος για τη Ρεάλ'. Τι ευχάριστο να το ακούω. Και γι' αυτό ο Σούστερ είναι καλός προπονητής. Τώρα, ένας τύπος που λέει "όχι, είμαι ο Μίτσελ και πρέπει να προπονήσω τη Ρεάλ, επειδή είμαι ο Μίτσελ...' Από πού κι ως πού;"

Τέλος, κατηγόρησε το νυν τεχνικό της Χετάφε ότι έδιωξε τον Χουάν Μάτα από τη Ρεάλ Β, ώστε να κάνει χώρο στο γιο του, Αντριάν: 'Νομίζω ότι ο Μίτσελ είναι αυτός που έκανε την τρύπα για τον Μάτα, αυτός που τον πέταξε, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ο γιος του. Έλα τώρα, έτσι είναι".

Πέρεθ: "Να κερδίσουμε τη μάχη για τη Marca"

Από εκεί και πέρα, σε μία διαφορετική διαρροή εμφανίζεται να κάνει σχέδια για να αποκτήσει τον έλεγχο όσων δημοσιεύονται από τη Marca και από τον τηλεοπτικό σταθμό TVE. 

"Πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη της Marca και της Television Espanola. Και με αυτό να απομονώσουμε τον Αλφρέδο Ρελάνιο (σ.σ. τότε διευθυντής της AS) και τον Ντε λα Μορένα (παρουσιαστής εκπομπής στο ραδιόφωνο Onda Cero), αλλά όχι την El Pais, η οποία δεν συμπεριφέρεται άσχημα".

Στη συνέχεια, αναφέρει διάφορα προγράμματα και δημοσιογράφους του TVE και πώς θα ήταν προτιμότερο να "κοπεί" κάποια εκπομπή ή να την αναλάβει δημοσιογράφος που τον στηρίζει.



Προς το παρόν, η Ρεάλ έχει αρκεστεί σε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν συναντήθηκε το 2011 με τον τότε αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντουάρντο Φερνάντεθ ντε Μπλας, ζητώντας του 10.000.000 ευρώ για να μη διαρρεύσει τα ηχογραφημένα αποσπάσματα. Παρ' όλα αυτά, σύντομα αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου και ίσως και της Confidencial που δημοσιεύει τα ηχητικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.