Header Ads


Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Φαν Βέερτ!

Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Φαν Βέερτ!


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή - Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ήδη ο Τόμας Φαν Βέερτ!




Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι ο Τομ Φαν Βέερτ καθώς ολοκληρώθηκε το deal με τον Βόλο για τον 32χρονο Ολλανδό επιθετικό που αποτελεί την έβδομη φετινή μεταγραφή της Ένωσης.

Μόνο οι λεπτομέρειες απέμεναν για να σφραγιστεί οριστικά το deal μεταξύ της ΑΕΚ και του Βόλου για τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα των κιτρινόμαυρων από την αρχή του καλοκαιριού.

Όπως είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός βρισκόταν πιο κοντά από ποτέ στη μεταγραφή του στην Ένωση καθώς μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και του παίκτη είχαν συμφωνηθεί ουσιαστικά τα πάντα.



Τα τυπικά διευθετήθηκαν και ο Βόλος ανακοίνωσε την πώληση του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, με τον Ολλανδό φορ να αποτελεί την έβδομη μεταγραφική προσθήκη των κιτρινόμαυρων μετά τους Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Μουκουντί και Ελίασον.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Super League με 17 τέρματα ενισχύει τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ αποτελώντας έναν επιθετικό που ταιριάζει στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα, είτε για να τον χρησιμοποιεί μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή είτε μόνο του ανάλογα με τον σχηματισμό.

Ο Φαν Βέερτ αναμένεται πλέον να ανακοινωθεί και από την ΑΕΚ, με τον ίδιο να εξαργυρώνει την περσινή άκρως παραγωγική του σεζόν με αυτή τη μεταγραφή.

Πλέον η ΑΕΚ... φουλάρει για την ολοκλήρωση και της μεγάλης μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αναμένοντας εξελίξεις άμεσα και με την περίπτωση του 30χρονου Γάλλου δεξιού μπακ.

Η ανακοίνωση του Βόλου για τη μεταγραφή του Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ:



«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.