Header Ads


Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!


Ο απίθανος λόγος που δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Χαντμπολ - Τι έχει συμβεί

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στην Handball Premier, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία με την ΕΡΤ, αλλά και για λόγω… τιμωρίας των δύο ομάδων.

Το πρωτάθλημα της Handball Premier ξεκινά το προσεχές Σάββατο (17/9) με το κορυφαίο ντέρμπι μάλιστα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.




Οι δύο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος κοντράρονται στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, σε ένα ματς που ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, για δύο μάλιστα λόγους!

Ο πρώτος είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για τα τηλεοπτικά μεταξύ της ΕΡΤ και της ΟΧΕ και παρά τις συνεχείς επαφές της ομοσπονδίας, δεν έχουν πάρει απάντηση καθώς στην Αγία Παρασκευή κινούνται σε ρυθμούς... Eurobasket. Θα μπορούσε να γίνει βέβαια μία συζήτηση και όπως έγινε και με το Σούπερ Καπ και να μεταδοθεί κατ' εξαίρεση η αναμέτρηση, όμως αυτό το ενδεχόμενο απορρίπτεται για έναν άλλο απίθανο λόγο. Ο λόγος αυτός, είναι η… τιμωρία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού!



Η Ενωση, όπως και οι Πειραιώτες, έχουν τιμωρηθεί για την συμπεριφορά των οπαδών τους στους περσινούς τελικούς (ο Ολυμπιακός και για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ) και μέσα στις ποινές που τους επιβλήθηκαν, είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος ο οποίος έτυχε να είναι το μεταξύ τους ντέρμπι!

Στον κώδικα της Λίγκας υπάρχει μέσα στις ποινές και μία παράγραφος που δεν επιτρέπει την τηλεοπτική κάλυψη αγώνα ομάδας που τιμωρείτε, την οποία ο δικαστής που εκδίκασε τις υποθέσεις των δύο ομάδων ανακάλυψε στον Πειθαρχικό κώδικα και αποφάσισε να την επιβάλλει!

Να τονιστεί πάντως πως η αναμέτρηση θα καλυφθεί από την ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μέσω live streaming.



Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει σε τρεις δόσεις, καθώς τα 4 από τα έξι παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθούν οι ώρες των αγώνων), ενώ την επόμενη Τετάρτη θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ιωνικός - Διομήδης και Ζαφειράκης - Πυλαία, καθώς Διομήδης και Πυλαία αγωνίζονται στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο (17-18/9).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.