Header Ads


Αλμέιδα: «Δεν είμαστε μάγοι, η ομάδα βελτιώνεται, απαιτείται χρόνος!»

Αλμέιδα: «Δεν είμαστε μάγοι, η ομάδα βελτιώνεται, απαιτείται χρόνος!»


Για μία ΑΕΚ που βελτιώνεται και αυτή τη βελτίωσή της την έδειξε ξεκάθαρα στο Αγρίνιο έκανε λόγο ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα.




Αναλυτικά ο προπονητής είπε στην Cosmote TV:

Για τη νίκη και την καλή εμφάνιση;

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες γρήγορα μετά από μία ήττα. Μπορεί πολλές φορές να μένουμε σε ένα αποτέλεσμα, αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται. Οι ιδέες μας είναι πιο ξεκάθαρες. Δουλεύει ως ομάδα στο γήπεδο, όπως μου αρέσει. Ολοι είναι σημαντικοί. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ψάξαμε το γκολ, ήμασταν πρωταγωνιστές. Ο αντίπαλος κλείστηκε, αλλά απόψε είχαμε τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα. Ξέρουμε όμως πάντα ότι θα δίναμε ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει αντεπιθέσεις, αλλά ξέραμε να τις σταματήσουμε».



Για τη σημασία της νίκης, ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο;

«Κάθε φορά που η ομάδα κερδίζει, ανεξαρτήτου το σκορ, το δέχομαι γιατί βλέπω ότι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Όμως δεν είναι εύκολο πάντα να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία διαδικασία όμως και απαιτείται χρόνος. Σε πέντε ματς, έχουμε κερδίσει τρία παιχνίδια. Δεν έχω νιώσει ότι κάποιος αντίπαλος ήταν ανώτερος. Συμφωνώ ότι πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας μετά από νίκες. Οι... μάγοι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είναι δουλειά. Όλα με αυτό έχουν να κάνουν. Δουλειά, πάθος, συγκέντρωση. Όλα αυτά που προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά. Να ξέρει ο κόσμος ότι κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο θα δίνει την ψυχή του – τουλάχιστον όσο είμαι εγώ προπονητής του».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.