Header Ads


Η συμφωνία ΑΕΚ-Βόλου για Φαν Βέερτ!

Η συμφωνία ΑΕΚ-Βόλου για Φαν Βέερτ!


Πόσο θα κοστίσει τελικά η μεταγραφή Φαν Βεερτ στην ΑΕΚ - Πώς κατέληξε σε εκείνον η Ένωση, τι είχε ζητήσει ο Αλμέιδα

Αυτή την ώρα, ΑΕΚ και Βόλος είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τομ Φαν Βέερτ στην Ένωση.




Στην τελική ευθεία της έχει μπει, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, η μεταγραφή του Τομ Φαν Βερτ από το Βόλο στην ΑΕΚ. Αυτή την ώρα μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων για την ολοκλήρωση του deal, το οποίο εν τέλει αναμένεται να κοστίσει στην Ένωση κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον παίκτη είχε ζητήσει και η Ιταλική ΣΠΑΛ, καταθέτοντας ωστόσο σημαντικά χαμηλότερη προσφορά από αυτή της ΑΕΚ. Μετά από πολύ ψάξιμο για να βρεθεί ο επιθετικός που θα δελέαζε ακόμα περισσότερο τον Αλμέιδα, η ΑΕΚ "τράκαρε" σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είτε δεν ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα, είτε ήταν απλησίαστοι οικονομικά για τα δικά της δεδομένα.



Έτσι, αναμένεται να προχωρήσει με την επιλογή του Τομ Φαν Βερτ. Ο Αλμέιδα ήθελε έναν παίκτη που είτε θα ήταν πραγματικά καλύτερος από τον Αραούχο, ώστε να έρθει για βασικός, είτε αν αυτό δεν θα μπορούσε να καταστεί εφικτό, κάποιον με διαφορετικά στοιχεία από τον Αργεντινό.

Για τον Ολλανδό επιθετικό υπήρχε ξεκάθαρη επιθυμία απόκτησης εδώ και καιρό από το αρμόδιο μεταγραφικό επιτελείο, αλλά και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο η απόκτησή του δεν έγινε νωρίτερα, προφανώς επειδή ο Αλμέιδα αφενός ήθελε χρόνο για να αποφασίσει κι αφετέρου είχε άλλους φορ ψηλότερα στη λίστα του, περιπτώσεις που ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσουν.



Τελικά, με το σκεπτικό ότι έρχεται ένας παίκτης ο οποίος δεν θα θέλει σώνει καλά θέση βασικού και από την άλλη είναι δοκιμασμένος και επιτυχημένος στην ελληνική λίγκα, ο Αλμέιδα έδωσε τη συγκατάθεσή του για την προσθήκη του 32χρονου φορ στο ρόστερ της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.