Header Ads


«Σφήνα» Μπέτις για Σιντιμπέ μέσω....Φεκίρ!»

«Σφήνα» Μπέτις για Σιντιμπέ μέσω....Φεκίρ!»


Ανταγωνισμός για την ΑΕΚ από Ισπανία - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Δεν πτοείται η Ένωση και τα δίνει όλα για να τον φέρει στην Ελλάδα

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση δεν παίζει μόνη της. Ενδιαφέρον της Μπέτις αποκαλύπτει η «La Razon»




Δεν παίζει μόνη της για Σιντιμπέ η ΑΕΚ.

Τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται σε δημοσίευμα της «La Razon» που αποκαλύπτει πως ο παίκτης απασχολεί έντονα την Μπέτις μαζί με τον Οριέ. «Ο Οριέ μαζί με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι οι δύο οψιόν της Μπέτις για την άμυνα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας που αναφέρει και το «κρυφό όπλο» των Ανδαλουσιάνων στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει πως «υπέρ της άφιξης του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία στην Μπέτις είναι ο Ναμπίλ Φεκίρ, με τον οποίο ο Σιντιμπέ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις».

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως στην ΑΕΚ δεν πτοούνται. Είναι δεδομένο πως θέλουν τον παίκτη και ποντάρουν στο γεγονός ότι ο 30χρονος άσος είναι θετικός στην προοπτική του να έρθει στην Ελλάδα. 



Ο Σιντιμπέ φαίνεται πως βλέπει στην ΑΕΚ την προοπτική να υπογράψει σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. 

Οι απαιτήσεις του Σιντιμπέ είναι για συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι ξεκάθαρα μέσα στις δυνατότητες Ένωσης που θέλει έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.