Header Ads


Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Φαν Βέερτ!

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Φαν Βέερτ!


Ο Τομ Φαν Βερτ αναμένεται να είναι ο φορ που θα πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ!

Μετά από πολύ ψάξιμο για να βρεθεί ο επιθετικός που θα δελέαζε ακόμα περισσότερο τον Αλμέιδα, η ΑΕΚ "τράκαρε" σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είτε δεν ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα, είτε ήταν απλησίαστοι οικονομικά για τα δικά της δεδομένα.




Έτσι, αναμένεται να προχωρήσει με την επιλογή του Τομ Φαν Βερτ.

Ο Αλμέιδα ήθελε έναν παίκτη που είτε θα ήταν πραγματικά καλύτερος από τον Αραούχο, ώστε να έρθει για βασικός, είτε αν αυτό δεν θα μπορούσε να καταστεί εφικτό, κάποιον με διαφορετικά στοιχεία από τον Αργεντινό.

Ο Φαν Βερτ είναι ένας παίκτης που γεμίζει περισσότερο την αντίπαλη περιοχή και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος με 17 γκολ.



Για τον Ολλανδό επιθετικό υπήρχε ξεκάθαρη επιθυμία απόκτησης εδώ και καιρό από το αρμόδιο μεταγραφικό επιτελείο, αλλά και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο η απόκτησή του δεν έγινε νωρίτερα, προφανώς επειδή ο Αλμέιδα αφενός ήθελε χρόνο για να αποφασίσει κι αφετέρου είχε άλλους φορ ψηλότερα στη λίστα του, περιπτώσεις που ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσουν.

Η εισήγησή του για τον σκόρερ του Βόλου ήταν θετική, αλλά μάλλον και η επιλαχούσα στις επιλογές που είχαν τεθεί υπόψιν του.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ και ο 32χρονος επιθετικός θα ενταχθεί στην ομάδα αμέσως μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής και θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, στις 16/9, τελευταία πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.



Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Με τακτική ανάλογη με εκείνη που είχε ακολουθήσει στην υπόθεση του Γενς Γιόνσον, η ΑΕΚ επιχειρεί να αποσπάσει την υπογραφή του διεθνούς Γάλλου δεξιού μπακ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.