Header Ads


«Έκοψε» μεταγραφή Έλληνα άσου ο Αλμέιδα!

«Έκοψε» μεταγραφή Έλληνα άσου ο Αλμέιδα!


Ποιον παίκτη από Ελλάδα μπορούσε να πάρει η ΑΕΚ αλλά «έκοψε» την μεταγραφή ο Ματίας Αλμέιδα..

Γιατί ο Αργεντινός τεχνικός δεν τον ήθελε στην ΑΕΚ.

Το φετινό καλοκαίρι είχε μια σοβαρή ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό αφορά το κομμάτι των μεταγραφών.




Το φετινό καλοκαίρι είχε μια σοβαρή ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό αφορά το κομμάτι των μεταγραφών. Μέχρι και πέρσι η περίοδος των μεταγραφών έληγε στις 31 Αυγούστου για όσους είχαν ομάδα και 15 Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους. Φέτος πήρε παράταση 15 ημέρες κάτι που άλλαξε τα πλάνα των κλαμπ.

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές μεταγραφές σε αυτό το έξτρα δεκαπενθήμερο, υπήρχαν και πολλές που χάλασαν μέσα σε αυτό το διάστημα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος στην ΑΕΚ.



Συγκεκριμένα παρόλο που η Ένωση ενισχύθηκε με τον Μουκουντί, συζητήθηκε έντονα στις τάξεις της ομάδας το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας Έλληνας αμυντικός από την εγχώρια αγορά. Ιδανική περίπτωση ήταν ο Βούρος του ΟΦΗ καθώς μπορούσε εύκολα να αποδεσμευτεί από τους Κρητικούς και να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Η μεταγραφή αυτή όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η αιτία έχει ονοματεπώνυμο, Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν το πολύ σκέφτηκε και τον απέρριψε κατευθείαν. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.



Ο κόουτς της Ένωσης έχει μοιράσει πολλά «όχι» στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας για παίκτες που του έχουν προταθεί, όπως δηλαδή και με τον Βούρο. Να τονιστεί πως ο Βούρος μέσα στο καλοκαίρι είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και εκει το ρεπορτάζ έλεγε ότι τον «έκοψε» ο Γιοβάνοβιτς. Το λες και σύμπτωση...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.