Header Ads


Οργισμένη ανακοίνωση ΑΕΚ για Αυγενάκη: «Προβοκάτσια Αυγενάκη, να μην πάνε οι οπαδοί στο Αγρίνιο, προσδοκά να γίνουν επεισόδια!»

Οργισμένη ανακοίνωση ΑΕΚ για Αυγενάκη: «Προβοκάτσια Αυγενάκη, να μην πάνε οι οπαδοί στο Αγρίνιο, προσδοκά να γίνουν επεισόδια!»


Απίστευτα πράγματα από τον Λευτέρη Αυγενάκη πριν το Παναιτωλικός-ΑΕΚ, δείτε τι ανακοίνωση έβγαλε - Τι απαντάει επίσημα η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της να μην μεταβούν στο Αγρίνιο και κατηγορεί τον Λευτέρη Αυγενάκη ότι επιδιώκει να γίνουν επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.




Νέα τοποθέτηση μέσω της οποίας καλεί εκ νέου τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και παράλληλα «επιτίθεται» στον Λευτέρη Αυγενάκη έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μέσω θέσης τους, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν λόγο για προβοκάτσια του υφυπουργού Αθλητισμού, αφού επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών, κατηγορώντας τον ότι προσδοκά να γίνουν επεισόδια στο προσεχές παιχνίδι.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ:



Ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο, έρχεται ο Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης!

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη!

Με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση, ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους, ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας, παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! 



Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων, αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν.

Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ, να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.