Header Ads


Γιώργος Τζαβέλλας: Ο εκνευρισμός, ο σοβαρός τραυματισμός στα αποδυτήρια και η επίσκεψη Πογιέτ στο νοσοκομείο

Γιώργος Τζαβέλλας: Ο εκνευρισμός, ο σοβαρός τραυματισμός στα αποδυτήρια και η επίσκεψη Πογιέτ στο νοσοκομείο


Τι συνέβη στα αποδυτήρια του Αγρινίου - Πώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Γιώργος Τζαβέλλας, πόσο διάστημα θα απουσίασει

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν τσακώθηκε με κανέναν πριν τον τραυματιμό του




Την πόρτα του χειρουργείο πέρασε χθες ο Γιώργος Τζαβέλλας για το κόψιμο στο χέρι το οποίο αποκόμισε από το Αγρίνιο.

Τι συνέβη όμως και έφτασε τον διεθνή αμυντικό στα άκρα. Ο 34χρονος στόπερ ήταν έξαλλος με όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό και ξέσπασε πάνω σε μια τζαμαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κανένας τσακωμός με οποιονδήποτε, αλλά μόνο ο εκνευρισμός του ίδιου.



Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ήταν πολύ λεπτή στο αριστερό χέρι, με χρήση μικροσκόπιου καθώς είχαν πειραχθεί και ο τένοντας, και το νεύρο και η φλέβα. Υπεύθυνος του χειρουργείου ήταν ο ορθοπεδικός Παναγιώτης Γιαννακόπουλος μαζί με την ομάδα του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών καθώς και ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος.

Ο Τζαβέλλας θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο, σήμερα θα πάρει εξιτήριο και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας, τον οποίο θα φέρει στο αριστερό χέρι για τις επόμενες εβδομάδες. Στο νοσοκομείο μάλιστα, τον επισκέφθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε στη θέση του, τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ Κώστα Κουλιεράκη.

Ένα μήνα εκτός ο Τζαβέλλας

Όπως είναι φυσιολογικό το επόμενο διάστημα δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και η απουσία του εκτιμάται σε 1-1,5 μήνα, αναλόγως και την πορεία της αποκατάστασής του.



«Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μια άτυχη στιγμή για εμένα.  Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά και την αγάπη σας! Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο νέο μας σπίτι!», ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.