Header Ads


Η τελευταία ενημέρωση για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η τελευταία ενημέρωση για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ


Θα γίνει το ντέρμπι την Κυριακή; Βρήκε διαιτητή ο Μπένετ; Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Η αναζήτηση του Μπένετ για ξένο διαιτητή υψηλού επιπέδου απέδωσε καρπούς καθώς ο… εκλεκτός βρέθηκε και απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να ανακοινωθεί την Παρασκευή. Κάτι που σημαίνει εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα ότι το ντέρμπι της Λεωφόρου θα γίνει κανονικά την Κυριακή χωρίς περαιτέρω αναβολές.




O Άγγλος αρχιδιαιτητής με την απόφασή του να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, πήγε να… τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, με τον Άντονι Μπένετ να… λογικεύεται μετά και την σύσταση που δέχθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, παίρνοντας πίσω τον ορισμό του Έλληνα ρέφερι.



Ο Μπένετ ξεκίνησε την αναζήτηση ξένου διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Άγγλος βρήκε τον… εκτλεκτό και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά ζητήματα, προκειμένου να ανακοινωθεί ο ορισμό του ελίτ διαιτητή την Παρασκευή.

Έτσι, μετά την… τρικυμία που πήγε να δημιουργηθεί, το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, θα διεξαχθεί κανονικά, παρουσία ξένου διαιτητή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.