Header Ads


Το ποσό που θέλει ο Βόλος για Φερνάντες!

Το ποσό που θέλει ο Βόλος για Φερνάντες!


Δείτε πόσα χρήματα θέλει ο Βόλος για να πουλήσει τον Πάολο Φερνάντες - Τι ζητάει ο Αχιλλέας Μπέος για να πει το «ναι»

Ο Πάολο Φερνάντες στην βιτρίνα των πωλήσεων




Προ ημερών ο Βόλος πούλησε τον Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ με ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ. Ποσό που δείχνει ικανοποιητικό όταν αναφερόμαστε σε έναν φορ 32 ετών, δίχως μεταπωλητική αξία πλέον. Η ΑΕΚ πλήρωσε για τα γκολ του και αυτά περιμένει…

Ωστόσο, ο Βόλος εδώ και αρκετό καιρό έχει βάλει στη… βιτρίνα των πωλήσεων και τον Πάολο Φερνάντες. Τον ταχύτατο και τεχνίτη επιθετικό μέσο που κάνει και φέτος εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν και ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής και στο 0-1 στην έδρα της ΑΕΚ και στο 1-1 στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος φέτος έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 4 αγωνιστικές, ενώ πέρυσι μέτρησε σε 30 παιχνίδια, 6 γκολ και 3 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τον παίκτη, τα βρήκε σχεδόν με τον Βόλο, ωστόσο… χάλασε το deal η πλευρά του Φερνάντες καθώς δεν ήθελε να παίξει στην ομάδα του Λουτσέσκου. Άλλωστε από 1η Ιανουαρίου 2023 μπορεί ο ίδιος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να… καρπωθεί ο ίδιος περισσότερα χρήματα ως ελεύθερος.



Ωστόσο και η ΑΕΚ έχει τον Φερνάντες στην λίστα της. Συζητήθηκε και για τώρα (αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος για παίκτες μη ελεύθερους), αλλά και ενόψει Ιανουαρίου. Και αυτό διότι αποτελεί έναν πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει ταιριάξει στην Ελλάδα, ενώ η ηλικία του είναι τέτοια που… φωτογραφίζει και πιθανό μετέπειτα κέρδος από πώληση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βόλος κοστολογεί για τώρα τον Φερνάντες κοντά στο 1 εκατ.ευρώ, ποσό που θα ήθελε πολύ να βρει στην αγορά η ομάδα της Θεσσαλίας. Ωστόσο, οι Βολιώτες είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν ακόμη και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με λίγο μικρότερο ποσό, έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος ο παίκτης.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, επιμένει να διαψεύδει ότι έχει συμφωνήσει, είτε με την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή, είτε με την ομάδα του Βόλου, την οποία εκπροσωπεί σε όλα τα deal ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας του κλαμπ Αχιλλέας Μπέος.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.