Header Ads


ΑΕΚ: «Μας επιβεβαιώνει η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τα ποσά του γηπέδου»

ΑΕΚ: «Μας επιβεβαιώνει η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τα ποσά του γηπέδου»


Όσα σχολίαζαν από την ΑΕΚ για την απάντηση της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τη χρηματοδότηση της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς».

Δικαιωμένοι αισθάνονται στην ΑΕΚ έπειτα από την απάντηση της Περιφέρειας Αττικής, που με διευκρινιστική ανακοίνωση ανέλυσε τα ποσά που δόθηκαν για τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα συνοδά έργα. 




Από την ΑΕΚ σχολίαζαν, ότι η απάντηση της Περιφέρειας επιβεβαιώνει απόλυτα όσα λέχθηκαν από τους «κιτρινόμαυρους» την Πέμπτη. Όχι μόνο αυτό, αλλά εμφανίζουν την ΑΕΚ και αρκετά… γενναιόδωρη σε ό,τι αφορά τους υπολογισμούς, καθώς οι δικοί τους υπολογισμοί αναδεικνύουν ποσό κάτω από 35 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο της χρηματοδότησης.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν, πως ποτέ δεν λέχθηκε από την πλευρά τους, ότι η πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας εντάσσεται στο όργιο προπαγάνδας για το γήπεδο. Αυτό που είπαν από την ΑΕΚ εξ αρχής, ήταν πως όταν υπάρχει μπέρδεμα γύρω από τα οικονομικά στοιχεία, με ανακοινώσεις που επιδέχονται ερμηνείες ενισχύεται η προπαγάνδα που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να θολώσει το τοπίο. 



Πέρα από αυτό, που θεωρούν ότι δεν έγινε κατανοητό από πλευράς της Περιφέρειας, στην ΑΕΚ έλεγαν ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς σε τι ακριβώς δίνεται απάντηση με τη δεύτερη ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.