Header Ads


Ανατροπή με Τζαβέλλα στην ΑΕΚ!

Ανατροπή με Τζαβέλλα στην ΑΕΚ!


Από...τελειωμένος, βασικός και αναντικατάστατος με Αλμέιδα - Τι ρόλο του δίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - Ποιος μένει στον πάγκο

Αποφάσεις του Αργεντινού που θα προκαλέσουν αντιδράσεις στα Σπάτα! Γιατί ο Έλληνας στόπερ έχει κερδίσει πόντους και από... τελειωμένος έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα και το μέλλον του Έλληνα άσου, που δύσκολα θα τον βλέπουμε από εδώ και πέρα στο αρχικό σχήμα.




Ρόλο βασικού θα έχει στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας μέσα στο επόμενο διάστημα, παρά τα όσα είχαν γραφτεί στις αρχές τού καλοκαιριού για τον περιορισμένο ρόλο του φέτος στην ομάδα.

Ο τρόπος που παίζει ο Ματίας Αλμέιδα, όπως έχει φανεί τόσο στους αγώνες όσο και στις ανοιχτές προπονήσεις που θέλει να καθιερώσει ο Αργεντινός τεχνικός, έχει έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό αναφορά με το πώς επιτίθεται και πώς αμύνεται η ομάδα. Αυτό που έχει γίνει σαφές είναι ότι από τον Έλληνα αμυντικό θέλει να μένει πίσω, ας πούμε ως τελευταίος, προκειμένου να οργανώνει την ομάδα.



Κάτι που, για παράδειγμα, επουδενί δεν μπορεί να τον κάνει ο Μουκουντί, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τζαβέλλας να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στην ΑΕΚ τόσο λόγω της ποιότητάς και των παραστάσεων που έχει, αλλά και λόγω της εμπειρίας που κουβαλάει.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον για το επόμενο παιχνίδι της Ένωσης, με τον Μάνταλο! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο, στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα , καθώς ο Αλμέιδα θέλει κάτι διαφορετικό στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.



Προφανώς ο Μάνταλος δεν ψάχνει τώρα για να αποδείξει την αξία του, είναι δεδομένη και την γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, αλλά ο Αλμέιδα έχει σκέψεις για τη στελέχωση της 11άδας που δεν τον συμπεριλαμβάνουν άμεσα...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.