Header Ads


«Βόμβα» με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!


«Φωτιές» ανάβει στην ΑΕΚ δημοσίευμα από Σαουδική Αραβία - Τι αναφέρει, με ποια ομάδα φέρεται να εχει συμφωνήσει

Στη Σαουδική Αραβία τονίζουν με σιγουριά ότι η Αλ Αχλί αποσπά την υπογραφή του Νόρντιν Άμραμπατ, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει πρόταση στην ΑΕΚ.




Σύμφωνα με όσα τονίζουν στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Αχλί κινείται ζεστά για τον Νόρντιν Άμραμπατ και μάλιστα εκφράζεται η σιγουριά ότι η αραβική ομάδα θα αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όμως, τουλάχιστον για την ώρα, στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση της Αλ Αχλί για τον 35χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στους κιτρινόμαυρους.

Φυσικά δεν αποκλείεται η Αλ Αχλί να έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, ο οποίος είχε στο παρελθόν αφήσει το στίγμα του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, τη στιγμή που στη χώρα της Μέσης Ανατολής η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτέμβρη.



Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το καλοκαίρι για τον Άμραμπατ είχε ενδιαφερθεί η Ουτρέχτη, θέλοντας ωστόσο να αποκτήσει τον παίκτη ως ελεύθερο, κάτι που η ΑΕΚ δεν συζητούσε σε καμία περίπτωση. Τελικά ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, που ήθελε τότε να γυρίσει μόνο στην Ολλανδία για οικογενειακούς λόγους, βρήκε λύση με το προσωπικό του πρόβλημα και παρέμεινε στην Ένωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.