Header Ads


«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Σιντιμπέ - Παίρνει και Φαν Βέερτ!»

«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Σιντιμπέ - Παίρνει και Φαν Βέερτ!»


Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕΚ - Πώς κατέληξε στην επιλογή Φαν Βέερτ η Ένωση, ποια είναι η εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα

Θέμα χρόνου χαρακτήρισε πλέον τη μεγάλη μεταγραφή Σιντιμπέ στην ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου. Όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM, εκτός απροόπτου θα κλείσει εντός της ημέρας. Τελειώνει και του Φαν Βέερτ.




Θετικές -και άμεσες- εξελίξεις στην προσπάθεια της ΑΕΚ ν’ αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η υπόθεση προχώρησε και εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας θα «κλείσει» η σπουδαία μεταγραφή.



Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι η «Ένωση» θωρακίζεται αμυντικά (μ’ έναν παίκτη ποιοτικό, έμπειρο και ικανό να παίξει σε 4-5 θέσεις), αναφέρθηκε και στο θέμα του επιθετικού.

Εκεί όπου τόνισε ότι θα υλοποιηθεί η εισήγηση του Αλμέιδα (για επιθετικό συμπληρωματικό, που θα έρχεται από τον πάγκο όπως το έκανε κάποτε ο Χασάν στον Ολυμπιακό) και γι’ αυτό τον λόγο προχωρά η λύση του Φαν Βέερτ.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.