Header Ads


Μεταγραφή έκπληξη: «Έκλεισε» 20χρονο Ανγκολέζο διεθνή επιθετικό η ΑΕΚ! (vid)

Μεταγραφή έκπληξη: «Έκλεισε» 20χρονο Ανγκολέζο διεθνή επιθετικό η ΑΕΚ! (vid)


Τον 20χρονο Ζίνι που είναι ήδη εν ενεργεία διεθνής στην Ανδρών της Ανγκόλα κλείνει η Ένωση σύμφωνα με δημοσίευμα του Palancas Negras

Έναν νεαρό φορ – έκπληξη φαίνεται να κλείνει η ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Palancas Negras, η Ένωση προσπαθεί να αποκτήσει τον 20χρονο επιθετικό της Primeiro de Agosto Ζίνι, που είναι ήδη εν ενεργεία διεθνής στην Ανδρών της Ανγκόλα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς στην πατρίδα του.




“Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Primeiro de Agosto και της ΑΕΚ χρειάζονται χρόνο, αλλά ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στον ελληνικό σύλλογο”, αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Palancas Negras.  

Να σημειώσουμε πως ενδεχόμενη απόκτηση του Ζίνι που την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του, δεν επηρεάζει τη μεταγραφή φορ που θα κανει η ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα...

Ποιος είναι ο Ζίνι



Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς. Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κλασικό φορ, ύψους 1,81 και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αξιοπρεπή τεχνική και έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Ο 20χρονος φορ, αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορίβο 1η Αυγούστου, η οποία έχει 13 τίτλους στην Ανγκόλα. 

Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του ενώ χρήστηκε και διεθνής με την Ανγκόλα, με την οποία μετρά ήδη δύο γκολ σε 4 ματς. Όσον αφορά τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2019 και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ, οδηγώντας την Ανγκόλα στη φάση των «16». 

Ο Ζινι αναμενεται να ενταχθεί στο βασικό γκρουπ αλλα ανάλογα με τις ανάγκες θα αγωνίζεται και στη Β ομάδα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.