Header Ads


Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στους «16» του Eurobasket!

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στους «16» του Eurobasket!


Η Εθνική «κλείδωσε» την 1η θέση στον όμιλο με διαστημικό Γιάννη - Δείτε ποιοι είναι οι πιθανοί μας αντίπαλοι στους «16»

Μαθηματικά πρώτη στον Γ' όμιλο του Eurobasket 2022 η Εθνική ομάδα μετά από την νίκη επί της Ουκρανίας, περιμένει πλέον να μάθει ποια ομάδα θα τερματίσει τέταρτη στον Δ' όμιλο για να την αντιμετωπίσει στη φάση των 16 που αρχίζει στο Βερολίνο.




Και μαθηματικά πρώτη η Εθνική στον Γ' όμιλο του EuroBasket 2022, μετά από την νίκη της επί της Ουκρανίας το απόγευμα της Τρίτης (6/9) στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ.

Η Ελλάδα έκανε το 4/4 στην πρώτη φάση της διοργάνωσης στο Μιλάνο και πλέον έχει ένα ματς, αυτό της Πέμπτης (8/9 στις 18:00) με την Εσθονία, για να προετοιμαστεί για τους νοκ άουτ αγώνες που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στη γερμανική πόλη και στη Mercedes Benz Arena θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του Δ' ομίλου. Δηλαδή -και όπως έχει ως τώρα η κατάσταση- μία εκ των Τσεχίας, Ισραήλ ή Φινλανδίας με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά και στον αγώνα της 14ης Σεπτεμβρίου.



Μέχρι εκείνο το ματς υπάρχει αρκετός δρόμος, το δεδομένο είναι ότι εκεί θα βρίσκεται ο νικητής του αγώνα B2 - A3, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό το συναπάντημα με κάποια εκ των Σλοβενία, Βοσνία, Γαλλία, Τουρκία, Ισπανία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.