Header Ads


Άγριο κράξιμο σε Καμπάκοφ: «Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία στο ντέρμπι - Σκάνδαλο το 1ο πέναλτι, έξω από την περιοχή το 2ο»

Άγριο κράξιμο σε Καμπάκοφ: «Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία στο ντέρμπι - Σκάνδαλο το 1ο πέναλτι, έξω από την περιοχή το 2ο»


Άγριο «κράξιμο» στον Καμπάκοφ για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, δείτε τι γράφουν στη Βουλγαρία

Άγριο «κράξιμο» στον Καμπάκοφ για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Οι Βούλγαροι δικαιώνουν την Ένωση αναφέροντας πως είναι «σκανδαλώδη και τα δύο πέναλτι» που έδωσε υπέρ των «πράσινων».




Δριμεία επίθεση στον ρέφερι του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Γκεόργκι Καμπάκοφ εξαπολύει η βουλγαρική ιστοσελίδα, «inews.bg».

Το ρεπορτάζ με την υπογραφή του δημοσιογράφου, Στέφαν Μαρκόβ έχει τίτλο: «Ο Γκεόργκι Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία με ανεπαρκή διαιτησία στο ντέρμπι της Αθήνας». Και μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «οι «κιτρινόμαυροι είναι συγκλονισμένοι από τις αποφάσεις που όχι μόνο τον μετέτρεψαν σε βασικό πρωταγωνιστή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα επηρέασαν και την τελική έκβαση του ντέρμπι».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο «Γκεόργκι Καμπάκοφ που λανθασμένα και περιέργως έχει οριστεί ως ο νούμερο ένα διαιτητής ποδοσφαίρου στη χώρα μας, χάλασε το αθηναϊκό ντέρμπι» και συμπληρώνεται πως «ο Καμπάκοφ που στη Βουλγαρία είναι γνωστός για τις διακοπές αγώνων και για προκλητικά σφυρίγματα αγώνων, έχει γίνει, πλέον, διάσημος με αρνητικό τρόπο στην Ελλάδα».



Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «στην ΑΕΚ φωνάζουν για τα σφυρίγματα του» και σημειώνεται πως «οι κιτρινόμαυροι είναι συγκλονισμένοι από τις αποφάσεις του που όχι μόνο μετέτρεψαν τον διαιτητή σε βασικό πρωταγωνιστή του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αλλά σίγουρα επηρέασαν και την τελική έκβαση της συνάντησης».

Και πάμε στο προκείμενο, στο δημοσίευμα τονίζεται πως «η ΑΕΚ προηγήθηκε, αλλά ο ρέφερι έφερε γρήγορα σε δύσκολη θέση τη Βουλγαρία και τη διαιτησία μας, σφυρίζοντας πρώτα ένα εξαιρετικά σκανδαλώδες πέναλτι, με το οποίο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και λίγο αργότερα τους έδωσε πέναλτι σε παίξιμο ώμο με ώμο... και αυτό έξω από την περιοχή».

«Με αυτά τα δύο πέναλτι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2:1 και οι φιλοξενούμενοι, εύλογα, ένιωσαν ότι τους λήστεψαν ευθαρσώς και γι' αυτό εξοργίστηκαν. Πριν από το πρώτο πέναλτι υπάρχει εμφανές σπρώξιμο στον αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος λίγο αργότερα, μετά το φάουλ πάνω του, παίζει άθελά του με το χέρι», αναφέρεται ακόμη στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά και στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Πινέδα για τον πανηγυρισμό του.



Καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρεται στα όσα γράφτηκαν σε φόρουμ οπαδών στη χώρα μας και επισημαίνεται ότι «οι επιθέσεις στον Καμπάκοφ είναι πραγματικά σκληρές και οι πιο ήπιοι όροι με τους οποίους τον αποκαλούν κλόουν και ανίκανο» και ως σχόλιο επισημαίνεται πως «η BFS και ο επικεφαλής των διαιητών, Βίκτορ Κασάι μπορούν να ντρέπονται για την παράσταση του Καμπάκοφ στη μέση του λίκνου του πολιτισμού και της δημοκρατίας, την Αθήνα».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.