Header Ads


Πάει για νέα «βόμβα» στα στόπερ η ΑΕΚ!

Πάει για νέα «βόμβα» στα στόπερ η ΑΕΚ!


Αποφασισμένη η ΑΕΚ να φέρει έναν ακόμη «Βίντα» στα στόπερ - Όλα τα δεδομένα, τι «παίζει» με Πλάνιτς σαν επιπλέον μεταγραφή

Η Ένωση βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει ο βασικός της στόχος τώρα για την άμυνα




Μετά τη σπουδαία απόκτηση του Ντομαντόι Βίντα η ΑΕΚ προχωράει τις επαφές και τις συζητήσεις για τη μεταγραφή ενός ακόμη στόπερ κλάσης! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ έχει πάλι πρώτο στόχο κεντρικό αμυντικό με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ματίας Αλμέιδα: Δηλαδή έναν παίκτη γρήγορο και δυνατό.

Αυτό το διάστημα η ΑΕΚ κάνει προσπάθεια να αποκτήσει και να κλείσει τη μεταγραφή συζητώντας με την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, είτε με αγορά, είτε ως δανεικό με οψιόν το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, όμως αυτός ο παίκτης αρέσει πολύ σε όλους στην ΑΕΚ και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί.



Να σημειωθεί, επίσης, πως ο συγκεκριμένος στόχος για την άμυνα δεν έχει σχέση με το πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο Κουχάρσκι.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση και με τον Μπόγνταν Πλάνιτς. Στο Ισραήλ έπεσαν ξανά έξω χρονικά κι ενώ έλεγαν ότι ο παίκτης μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με τη Μακάμπι Χάιφα μέσα στην εβδομάδα, κάτι τέτοιο δε συνέβη. 

Αν συνεχίσει ο Πλάνιτς να μην υπογράφει επέκταση του συμβολαίου κάποια στιγμή θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ...



Η Ενωση λοιπόν, είναι τα τελευταία 24ώρα σε διαρκείς επαφές με ομάδα στην οποία ανήκει ένας κεντρικός αμυντικός κλάσης τον οποίο θέλει πάρα πολύ και προσπαθεί να τον αποκτήσει, όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.