Header Ads


Η ΑΕΚ φορτσάρει για τους επόμενους «Βίντα» - Ποιοι ακολουθούν

Η ΑΕΚ φορτσάρει για τους επόμενους «Βίντα» - Ποιοι ακολουθούν


Ποιες θα είναι οι επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ μετά τον Βίντα - Πότε θέλουν να έχουν ολοκληρωθεί

Ο Ντομαγκόι Βίντα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα από την ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταματούν εδώ. 




Στόχος τους είναι στην εβδομάδα που άρχισε να ολοκληρώσουν τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφή κορμού. 

Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με στόπερ, ενώ γίνονται επαφές και για σέντερ φορ. Πρόθεση της «Ένωσης» είναι τα δύο κομμάτια που θα προστεθούν να είναι ανάλογου επιπέδου με τον Κροάτη διεθνή αμυντικό, δηλαδή παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα ανεβάσουν το επίπεδο ποιότητας της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, όσο δεν υπογράφει επέκταση με τη Μακάμπι Χάιφα, παραμένει «ζωντανή», ακόμη και για να αποκτήσει τον Σέρβο αμυντικό σε έναν χρόνο που θα μένει ελεύθερος ή τον Ιανουάριο, όταν και θα απομένουν έξι μήνες για τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του. Φυσικά η ΑΕΚ δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να πληρώσει τη ρήτρα 1,8 εκατ. ευρώ στους Ισραηλινούς και πιθανό deal θα έκλεινε σε ένα μικρότερο ποσό.



Στο μεταξύ, μετά από ρεπό σχεδόν τριών ημερών, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις στα Σπάτα. 

Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν γυρίσει από την Ολλανδία την Παρασκευή, πήραν λίγες ανάσες και από σήμερα αρχίζει η τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που ξεκινά στις 20-21 Αυγούστου. 

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για λίγες μέρες, μέχρι να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας της υπόλοιπης ομάδας. 

Με την ομάδα θα προπονηθεί και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που μετά και την ανανέωση στο συμβόλαιό του θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή. 



Την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο εν όψει του φιλικού της Παρασκευής με την Ομόνοια. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη τεστ, με την Προοδευτική στο Σεραφείδειο στις 13 Αυγούστου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.