Header Ads


Ο Τσουκαλάς «τελειώνει» Φορτούνη από τον Ολυμπιακό! (vid)

Ο Τσουκαλάς «τελειώνει» Φορτούνη από τον Ολυμπιακό! (vid)


Ο γνωστός ερυθρόλευκος οπαδός έκανε φύλλο και φτερό τον Κώστα Φορτούνη μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Χάιφα.

Ο γνωστός ερυθρόλευκος οπαδός έκανε φύλλο και φτερό τον Κώστα Φορτούνη μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Χάιφα.




Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση αλλαγών και στο ρόστερ και η ενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη είναι ένα ζήτημα. Ωστόσο, από αυτά που είπε ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» που μεταδίδεται διαδικτυακά από το Youtube, μάλλον κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης παίζουν το παιχνίδι της υπομονής στη λύση της συνεργασίας τους. Η επικείμενη αποχώρηση του Πέδρο Μαρτινς αφήνει ωστόσο ένα παράθυρο επιστροφής του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Στη θεωρία πάντα όλα αυτά, όπως και στο γεγονός πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ανάγκη για έναν δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Ο Τάκης Τσουκαλάς όμως με όσα ανέφερε στην εκπομπή της Θύρας 7, «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ», αφήνει ελάχιστα περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον με όσα ανέφερε απαντώντας σε τηλεφωνική γραμμή φίλου του Ολυμπιακού.



Ολυμπιακός: Όσα είπε ο Τσουκαλάς για Φορτούνη

«Εσείς που λέτε γιατί δεν παίζει ο Φορτούνης. Τον ρωτάτε αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό; Δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Τα θέλει; Να πηγαίνει στο Ρέντη, να κάνει κάνα γύρο και μόλις έρθει ο Μάιος να εισπράξει 1,85 εκατ. ευρώ. Αυτό θέλει ο Φορτούνης. Τον ζήτησε καμιά ευρωπαϊκή ομάδα; Καμία», είπε ο Τάκης Τσουκαλάς.

Δεν έμεινε μόνο εκεί. Συνέχισε αναφέροντας και ένα περιστατικό για την Τούμπα. «Αν πω αυτό που είπε στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κερδίσαμε 1-0, θα γίνω ηθικός αυτουργός. Δεν θα πω τίποτε».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.