Header Ads


«Γκάζια» Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και εσείς παίζετε ποδόσφαιρο και πληρώνεστε!»

«Γκάζια» Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και εσείς παίζετε ποδόσφαιρο και πληρώνεστε!»


Απίστευτη ατάκα Αλμέιδα προς τους παίκτες της ΑΕΚ - Τρομερή ομιλία Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση!

Ο Ματίας Αλμέιδα και τα λόγια που είπε σήμερα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Αλκμάαρ αναδεικνύουν τον Ματίας Αλμέιδα ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή.




Ο Αργεντίνος προπονητής έχει τον τρόπο να φέρει κοντά το γκρουπ, να δουλέψουν όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο. Και εν πολλοίς δείχνει ότι τα καταφέρνει, θεωρώντας ότι μέσω αυτής της οδού θα φτάσει πιο κοντά (και) στον αγωνιστικό στόχο του.

Σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε την προπόνηση με χαλαρότητα, γέλια και παιχνίδια με την μπάλα με τους παίκτες του, αλλά για το φινάλε επιφύλασσέ τα πρώτα «γκάζια» για πράγματα που είδε και δεν του άρεσαν.

Όταν τελείωσε η προπόνηση, ο Αλμέιδα μάζεψε όλους τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου, κάθισε πάνω σε μία μπάλα, τους ζήτησε να καθίσουν κάτω και άρχισε να μιλάει. Αντιλήφθηκε πράγματα που δεν του άρεσαν και ήθελε να τα «επικοινωνήσει».


Η ομιλία Αλμέιδα με… νόημα!





Μεταξύ άλλων είπε ο Αργεντίνος κόουτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Γνωρίζατε ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου και το ρεπό της Κυριακής θα ερχόταν μια πιεστική ημέρα σήμερα στην προπόνηση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δουλειά. Και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε μας κίνηση σε κάθε στιγμή. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη κάποια πράγματα. Είδα σήμερα, ότι διαμαρτυρόσασταν. Μια, δύο, τρεις. Δεν είμαι διαιτητής εγώ. Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο και λιγότερο να μιλάμε. Να δουλεύουμε σκληρά για εμάς και για τον συμπαίκτη μας. Είμαστε διψασμένοι για δουλειά. Όταν βλέπουμε κάτω τον συμπαίκτη μας, δεν τον αφήνουμε. Πάμε και τον τραβάμε να σηκωθεί. Είμαστε ομάδα.

Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε στον κόσμο και εσείς είστε ευλογημένοι να κάνετε αυτή την δουλειά. Πληρώνεστε για να παίζετε ποδόσφαιρο, τι άλλο θέλετε… Βάλτε καρδιά και πάθος σε αυτό. Δεν υπάρχει κούραση σε αυτό. Δεν θέλω να βλέπω πρόσωπα που είναι κουρασμένα. Θέλω ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Αυτό έκανα και εγώ, αυτό έκανε και Μπρούνο (Άλβες) μέχρι να σταματήσει. Όταν δεν ήμουν και εγώ καλά κάπου, πήγα μία μέρα στον Μοράτι, τον ιδιοκτήτη της Ιντερ και του ζήτησα να φύγω. Δεν ήμουν χαρούμενος εκεί. Εδώ όσοι είστε θέλω να είστε χαρούμενοι και να βλέπω ότι έχετε κίνητρο».


«Γρήγορα! Σταματήστε να μιλάτε και να κοιτάτε!»





Νωρίτερα είχε… φωνές το μενού του Ματίας Αλμέιδα καθώς έλεγε συνεχώς στους παίκτες του όταν έβλεπε χαλαρότητα «Γρήγορα τις πάσες, γρήγορα τις μεταβάσεις, τι κοιτάτε!». 

Ο ένας εκ των συνεργατών του Ομάρ Ζαρίφ, δουλεύοντας στο άλλο γήπεδο είπε στους παίκτες του «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο όταν χάνουμε την μπάλα. Θέλουμε κινητικότητα. Θέλουμε πίεση. Θέλουμε κίνηση στο χώρο για να υποστηρίξουμε τον συμπαίκτη μας. Κάνουμε τη δουλειά μας, ας σταματήσουμε να μιλάμε και να παίξουμε περισσότερο ποδόσφαιρο!».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.