Header Ads


Απών και σήμερα ο Άμραμπατ!

Απών και σήμερα ο Άμραμπατ!


Τι συμβαίνει με τον Άμραμπατ, τι λέει η ΑΕΚ και πότε αναμένουμε εξελίξεις!

Ο Νορντίν Άμραμπατ δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις στην Ολλανδία με την ΑΕΚ, απουσιάζοντας ακόμα με άδεια, και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεσή του.




Ο Άμραμπατ βρίσκεται από την Κυριακή στην Ολλανδία, παίρνοντας ειδική άδεια από την ΑΕΚ προκειμένου να συζητήσει με την οικογένειά του το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να βρει λύση για να παραμείνει στην Ένωση.

Η ΑΕΚ «πέταξε» την Τρίτη για την Ολλανδία ξεκινώντας σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με πρωινή προπόνηση στο Άλκμααρ. Ωστόσο, ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή ακόμα, ενώ αναμένεται να απουσιάσει και από την απογευματινή προπόνηση στις 18:00.



Ο Άμραμπατ έχει ακόμα άδεια από την ΑΕΚ και πλέον αναμένονται εξελίξεις πάνω στο θέμα του. Όπως έχουμε τονίσει, μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη επί του ζητήματος, όλα παραμένουν ανοικτά αν αναφορικά με το μέλλον του.

Πάντως η ΑΕΚ δεν συναινεί στο να αποχωρούσε με ελεύθερη μεταγραφή για την Ουτρέχτη και από τη στιγμή που το ολλανδικό κλαμπ επιθυμεί να τον κάνει δικό του θα πρέπει να τα βρει με την Ένωση.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.