Header Ads


Ομάδα έκπληξη από Ελλάδα για Ανσαριφάρντ!

Ομάδα έκπληξη από Ελλάδα για Ανσαριφάρντ!


Ποια ελληνική ομάδα - μαζί με τον Ατρόμητο - ενδιαφέρεται για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ - Όλα δείχνουν πως θα μείνει Superleague!
Τι ισχύει με Καρίμ και ΟΦΗ αλλά και το μανατζερικό υπόβαθρο της πρώτης μεταγραφής των Κρητικών




Στην ΑΕΚ δεν υπολογίζεται, σε βαθμό που ο Αλμέιδα πήγε στην Ολλανδία ουσιαστικά με ένα σέντερ φορ, τον Αραούχο και... συμπληρωματικό τον νεαρό Κοσσίδη. Ο Καρίμ έχει βέβαια συμβόλαιο ως το 2023 με τους "κιτρινόμαυρους" κι αν δεν ήταν το... Μουντιάλ τον Νοέμβριο, θα το ... έπαιζε πολύ πιο δύσκολος στο να το λύσει και να φύγει άμεσα. 



Θέλει να μείνει στην Ελλάδα λόγω...οικογένειας. Προτάθηκε στον Ατρόμητο, έχει τους υποστηρικτές του εκεί αλλά για "αντι-Κουλούρη" (το καλό συμβόλαιο που έχει να δώσει) ο Αγγελλόπουλος κοιτάει άλλους, δεν "ψήνεται" τόσο με τον Ιρανό! 

Ο ΟΦΗ,  λοιπόν, που ψάχνει σέντερ φορ/ γκολτζή ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι μια προοπτική για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. 



Είναι και ο ατζέντης του, ο Βασίλης Τοπίδης, διαθέτει καλές άκρες στην κρητική ΠΑΕ ( έχει στην ομάδα τον πελάτη του, τον Εμπασί). Όπως βεβαια και ο αδερφός του, Παύλος Τοπίδης (διαφορετικό Γραφείο ομως), που είναι ο ατζέντης πίσω απο το πρώτο και σπουδαίο μεταγραφικό deal του καλοκαιριού που πάει να κάνει ο ΟΦΗ, αυτό με τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ της Σεντ Ετιέν, τον Ασάν Ντιουσέ!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.