Header Ads


«Ψάχνεται» για Μινγκέθα η ΑΕΚ!

«Ψάχνεται» για Μινγκέθα η ΑΕΚ!


Μετά την εμπλοκή με Πλάνιτς η ΑΕΚ στρέφεται στον Μινγκέθα για δεύτερο «μπαμ» στην άμυνα - Πόσα εκατομμύρια ζητάει η Μπαρτσελόνα, όλες οι λεπτομέρειες
Ψάχνει πλέον φόρμουλα  και στην δύσκολη υπόθεση του Καταλανού η Ένωση που έχει αντίπαλο τη Θελτα σύμφωνα με τους Ισπανούς. 5.000.000 ευρώ η απαγορευτική-αρχική τιμή της Μπαρτσα όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί




Οι Καταλανοί, με το δημοσίευμα της Mundo Deportivo και πολλά άλλα που ακολούθησαν, επανέφεραν το θέμα Μινγκέθα για την ΑΕΚ. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι πλέον η Ένωση και η Θέλτα «μονομαχούν» για τον νεαρό στόπερ.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε τον όνομα του Μινγκέθα η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια γιατί πράγματι δεν είχε ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση του. Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αυτό συνέβη λόγω της παραμονής του Πλάνιτς στην Μακάμπι Χάιφα.



Από τη στιγμή που ο Σέρβος στόπερ δεν θα έρθει άμεσα και με δεδομένο ότι τα χρήματα που θα δίνονταν για την απόκτηση του είναι πλέον διαθέσιμα, η ΑΕΚ βλέπει την υπόθεση Μινγκέθα με άλλο μάτι.

Άλλωστε από την αρχή τον θεωρούσε μια εξαιρετική περίπτωση και μια σημαντική επένδυση για τον μέλλον αλλά ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ υψηλός.

Όπως αποδείχθηκε όμως η Μπάρτσελόνα δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που αξιώνει για τον Μινγκέθα. Από την αρχή ζητούσε 5εκατ. ευρώ και επιμένει σε αυτό το ποσό αλλά καμία πρόταση δεν έχει πλησιάσει σε αυτά τα λεφτά. Μάλιστα κάποιοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη αποσυρθεί.

Στην ΑΕΚ λοιπόν ψάχνουν μια φόρμουλα που θα μπορέσει να φέρει τον Καταλανό στόπερ στην «Αγια Σοφιά». Η Θέλτα είναι ο μεγάλος αντίπαλος για τον Μινγκέθα αλλά και αυτή δεν προσφέρει τα χρήματα που ζητά η Μπαρτσελόνα.



Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η αρχική τιμή των 5εκατ. είναι απαγορευτική για την ΑΕΚ. Από την άλλη το γεγονός ότι κανείς δεν τα έχει προσφέρει και αφήνεται να εννοηθεί ότι η πρόταση της Θέλτα είναι μακριά από αυτό το ποσό τότε ίσως υπάρχουν ελπίδες να δούμε τον Μινγκέθα στα κιτρινόμαυρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.