Header Ads


Η νέα ομάδα Ανγκόλα μετά την ΑΕΚ!

Η νέα ομάδα Ανγκόλα μετά την ΑΕΚ!


Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Ανγκόλα - Δείτε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του
Ο Μπράιαν Ανγκόλα αποχωρεί από την ΑΕΚ και τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην Πόλη, για λογαριασμό της Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη, με την οποία έφτασε σε συμφωνία για την ερχόμενη σεζόν.




Έπειτα από μια περιπετειώδη σεζόν στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Μπράιαν Ανγκόλα ετοιμάζει βαλίτσες, για να μετακομίσει στην Πόλη.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του αναμένεται να είναι η Γαλατασαράι, με την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη να έχει ξεχωρίσει τον παίκτη και να φτάνει σε συμφωνία μαζί του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.



Ο Κολομβιανός γκαρντ στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε την ποιότητά του πάνω στο παρκέ, κάνοντας τη διαφορά για την Ένωση. Άλλωστε στο φινάλε της σεζόν, όταν και επέστρεψε στη δράση, μετά το πρόβλημα μυοκαρδίτιδας, έδειξε πως έχει την ποιότητα για να ηγηθεί πάνω στο παρκέ.

Κάτι που αναμένεται να κάνει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην «τσιμ μπομ», πλαισιώνοντας τον Ντι Μποστ στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Την σεζόν που πέρασε ο 29χρονος γκαρντ μέτρησε 13 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 37% στα δίποντα και 34,7% στα τρίποντα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.