Header Ads


«Μπαμ» με Λιβάγια!

«Μπαμ» με Λιβάγια!


Ποια ελληνική ομάδα θέλει να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα - «Αγκάθι» το οικονομικό - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Το «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει προσεγγίσει για μεταγραφή τον Μάρκο Λιβάγια.




Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος κοιτάει να βρει λύσεις για την επιθετική του γραμμή και όπως φαίνεται είναι έτοιμος για την υπέρβαση με τον Μάρκο Λιβάγια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το όνομα του παίζει πολύ δυνατά στα γραφεία της Μικράς Ασίας, ωστοσο ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο.


Αγκάθι το οικονομικό



Ο παίκτης θέλει ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη και ίσως οι δύο πλευρές τα βρουν κάπου στην μέση προκειμένου να ολοκληρωθεί το Deal.



Ο Λιβάγια αμοίβεται με ένα ποσό κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του από την τωρινή του ομάδα είναι και αυτή στο ενάμιση εκατομμύριο.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθημένος να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ενώ δίνει συμβόλαιο περίπου στο εκατομμύριο στον Λιβάγια κάνοντας τον από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ.



Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες για τον Λιβάγια και τον ΠΑΟΚ είναι πολύ κρίσιμες, με τον Σαββίδη να έχει βάλει σκοπό να κλείσει στόματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.