Header Ads


Αλλαγή δεδομένων για Πλάνιτς στην ΑΕΚ!

Αλλαγή δεδομένων για Πλάνιτς στην ΑΕΚ!


Τι συνέβη στην υπόθεση Πλάνιτς - Γιατί ναυαγεί, για ποιον σπουδαίο αμυντικό φορτσάρει η ΑΕΚ - Ποιοι είναι στη λίστα της

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ισραήλ δέχθηκε αφόρητες πιέσεις. Προχωράει η ΑΕΚ για άλλον ηγέτη στο κέντρο της άμυνας

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς ο οποίος, όπως όλα συνηγορούν, δεν θα φορέσει (τουλάχιστον) άμεσα τα κιτρινόμαυρα. 




Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και είχε το προφορικό «ΟΚ» από τη διοίκηση της Μακάμπι για μετα τα ματς με τον Ολυμπιακο. Το τελευταίο διάστημα όμως ο πρόεδρος του κλαμπ του Ισραήλ δέχθηκε αφόρητες πιέσεις απο τον προπονητή ενώ ξεσηκώθηκε εναντίον της πώλησης ο κόσμος της ομαδας. 

Ο Μπάρακ Μπακχάρ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει άμεσα τον Πλάνιτς και δημιουργήθηκε σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε έως το σημείο να απειλήσει με αποχώρηση. Η πίεση απέδωσε τελικά με τον πρόεδρο της Μακάμπι να κάνει πίσω, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει προφορική συγκατάθεση στην ΑΕΚ. Έτσι ο Πλάνιτς, προς το παρόν τουλάχιστον παραμένει στη Χάιφα.



Η Ένωση δεν ξεχνά την περίπτωση του και δεν αποκλειεται να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο ενεργοποιώντας τα συμφωνηθέντα με τον ποδοσφαιριστή όμως δεν θα περιμένει μετά το μήνυμα που πήρε απο τον ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας που όταν η πρόταση της ΑΕΚ έφτασε στο 1.300.000 συμφώνησε όπως ο ίδιος άλλωστε δήλωσε. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η Ένωση έχει ήδη στραφεί σε άλλες περιπτώσεις ώστε να φέρει το συντομότερο δυνατόν έναν ηγέτη για το κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για δύο παίκτες υψηλού επίπεδου με εμπειρία που μπορούν να μπουν άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσουν. Ο ένας από αυτούς είναι ο Ντομαγκόι Βίντα για τον οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κροατία και εχει το ηγετικό προφίλ που ψάχνει η ΑΕΚ.



O Ισπανός Άλβαρο Γκονθάλεθ, του οποίου το όνομα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες δεν είναι ένας παίκτης που απασχολεί την Ένωση. Η ΑΕΚ δουλεύει τις περιπτώσεις του Βίντα κι ενός ακόμα στόπερ ώστε να κλείσει το ζήτημα γιατί ήδη ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ. Όσο για τον Πλάνιτς είναι πιθανό να τον δούμε στα κιτρινόμαυρα με καθυστέρηση κάποιων μηνών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.