Header Ads


Αλμέιδα: «Καταπληκτική διάθεση από όλους, βλέπω θετικό μέλλον!»

Αλμέιδα: «Καταπληκτική διάθεση από όλους, βλέπω θετικό μέλλον!»


Τι είπε για τα συστήματα, για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει η ΑΕΚ αλλά και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα - Η ατάκα για την διοίκηση αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τη Γκενκ στο πρώτο της φιλικό, με τον Ματίας Αλμέιδα να δηλώνει μετά το ματς πως έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο.




Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλές διπλές προπονήσεις. Είδα καταπληκτική διάθεση από όλους τους παίκτες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ που για μένα είναι σημαντικό, με υγιή ανταγωνισμό. Θέλω 24 ώρες πριν το ματς να μπορώ να αποφασίσω ποιοι θα ξεκινήσουν και ποιοι θα είναι χρήσιμοι».

Για τους διαφορετικούς σχηματισμούς: «Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα, θα δοκιμάσω διάφορα, θέλω να δω με ποιο σύστημα θα αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες, εγώ είμαι ανοικτός σε όλα τα συστήματα».



Για την πίεση ψηλά και την ανάκτηση κατοχής: «Θα πρέπει να γίνεις ένα με την ιστορία μιας ομάδας, στο ποδόσφαιρο άλλες φορές παίζεις καλά και άλλες άσχημα αλλά αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Η ομάδα ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλουμε να της περάσουμε κι εγώ βλέπω με ενθουσιασμό το μέλλον».

Για τους Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι νέοι, ο μόνος που ξέρω είναι ο Πινέδα. Σήμερα μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπω να παίζει καθώς είναι μαζί μας λιγότερο από 48 ώρες. Ο ίδιος γνωρίζει και το σύστημα και τις κινήσεις που θέλω.»

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Όταν το σκέφτομαι αισθάνομαι κάτι ιδιαίτερο γιατί ο κόσμος σήμερα μας έκανε να νιώθουμε πως παίζουμε εντός έδρας. Για τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ο κόσμος πρέπει να είναι ερωτευμένος με την ομάδα για να δίνει έξτρα ώθηση».



Για το μεταγραφικό μέτωπο: «Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση, κάνουμε μια ομαδική δουλειά και περιμένουμε ενίσχυση για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.