Header Ads


Οι δοκιμές Αλμέιδα ενόψει Ουτρέχτης!

Οι δοκιμές Αλμέιδα ενόψει Ουτρέχτης!


Τι δοκίμασε ο Αλμέιδα σήμερα - Πώς αναμένεται να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο φιλικό με την Ουτρέχτη, ποιος θα καλύψει το κενό του Αραούχο στην επίθεση

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε και σήμερα το πρωί πιο χαλαρό πρόγραμμα, ενόψει και του φιλικού της ΑΕΚ με την Ουτρέχτη το απόγευμα της Τετάρτης (17:00 ώρα Ελλάδας) στο Αλκμάαρ.

Ο Αργεντίνος κόουτς στην άσκηση τακτικής με περιορισμούς σε τρεις γραμμές (στην άμυνα μπορούσε να προστεθεί ένας μέσος και στην επίθεση δύο μέσοι) έβαλε 12 παίκτες. 




Μπροστά από τους Αθανασιάδη-Στάνκοβιτς δοκίμασε: Μήτογλου-Σιμάνσκι-Τζαβέλλα στην τριάδα της άμυνας, Ρότα δεξιά στην πλευρά, Μισελέν-Γιόνσον-Πινέδα-Γκατσίνοβιτς στον άξονα, Τσούμπερ αριστερά στην πλευρά και στην επίθεση Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλο. Στην πορεία, δημιούργησε τριάδα στην επίθεση, με Γκατσίνοβιτς αριστερά, Γκαρσία δεξιά και Μάνταλο στην κορυφή.

Μένει να φανεί πλέον ενόψει του αυριανού αγώνα αν πάει με 3-5-2 και ποιόν θα αφαιρέσει από τα χαφ (πιθανότατα τον Μισελέν) και αν θα διατηρήσει τον Μάνταλο κοντά στον Λιβάι.



Στην αντίπαλη ομάδα έπαιζαν: Ραντόνια, Κορνέζος, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Φράνσον, Μουστακόπουλος, Λάτσι, Μιτάι, Μοχαμάντι – Κοσίδης, Γιούσης. Στην πορεία, αντικατέστησε τον Λάτσι με τον Τζούντα Γκαρσία.

Τα γκολ έβαλαν: Γκατσίνοβιτς 1-0, Τσούμπερ 2-0, Μάνταλος 3-0, Κοσίδης 3-1, Φράνσον 3-2, Μάνταλος 4-2, Γιούσης 4-3, Τσούμπερ 5-3 και Λιβάι Γκαρσία 6-3.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.