Header Ads


Φημολογία για επιστροφή Σαντ Ρος στην ΑΕΚ!

Φημολογία για επιστροφή Σαντ Ρος στην ΑΕΚ!


Δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ καραδοκεί στη γωνία για να τον ντύσει ξανά στα «κιτρινόμαυρα» - Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, αποφασισμένος για υπέρβαση ο Μάκης Αγγελόπουλος

Τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ έχουν πάρει φωτιά και ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τον Τάισον Κάρτερ, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της σε έναν παλιό γνώριμο, τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.



 
Η περίπτωση του Κουβανού βέβαια είναι αρκετά δύσκολη και έχει πολλές προϋποθέσεις οπότε θα πρέπει να χρειαστεί υπομονή. Ο Σαντ-Ρος έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό, με ένα ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 και δεν πρόκειται να το αφήσει αν δεν πάρει κάποιο μέρος των χρημάτων του. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον κρατήσει, οπότε ψάχνουν να βρουν την χρυσή τομή.



Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος περιμένουν.. στην γωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει πολύ τον Κουβανό πίσω, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πότε θα λύσει το συμβόλαιο του με του «Πράσινους» και αν μέχρι τότε θα έχει μια μεγάλη πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας.

Όπως γίνεται κατανοητό είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση, αν δει ότι υπάρχει πεδίο συμφωνίας.



Θυμίζουμε ότι ο Σαντ-Ρος πουλήθηκε από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ιανουάριο του 20 και έφερε ένα πολύ μεγάλο ποσό (500.000€) στα ταμεία της ομάδας, ενώ το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.