Header Ads


Μένει στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ!

Μένει στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ!


Οριστική εξέλιξη στην ΑΕΚ με Άμραμπατ - Ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία, οι πρώτες πληροφορίες για το πως θα λυθεί το ζήτημα που είχε προκύψει

Ξεπεράστηκε το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε, μένει οριστικά στην ομάδα και τίθεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα




Ευχάριστα νέα από την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος βρίσκοντας λύση στο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, ήρθε το απόγευμα στο Άλκμααρ, ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και ξεκινά προπονήσεις! 

Ο Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Ουτρέχτη, έτσι ώστε να βρει μια λύση σχετικά με το γνωστό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τελικά με την βοήθεια και της ΑΕΚ τα κατάφερε, έλυσε τα καθαρά οικογενειακά ζητήματα που αποτελούσαν το μόνο εμπόδιο για να συνεχίσει στην ομάδα και έτσι τίθεται αυτόματα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. 



Να σημειωθεί μάλιστα, πως ο Άμραμπατ είχε μια ξεχωριστή κουβέντα (και) με τον Αργεντινό προπονητή, που επίσης έπαιξε τον ρόλο της στη θετική έκβαση των πραγμάτων.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση, καθώς από την μια ο προπονητής θεωρεί ένα εξαιρετικό εργαλείο τον 35χρονο εξτρέμ και από την άλλη, έδειξε (και) ο Άμραμπατ μεγάλη διάθεση να βρει μια λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι αυτό της οικογένειας, για να ενταχθεί και πάλι στην ΑΕΚ. 

Πράγμα που έγινε και πιάνει από Δευτέρα (18/7) δουλειά ομαδικά πλέον, καθώς ατομικά γυμναζόταν καθημερινά στην Ουτρέχτη για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.