Header Ads


Πινέδα: «Είμαι εργάτης στο γήπεδο, το πιο όμορφο πράγμα η κλήση για κάθε Μεξικανό στο Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Πινέδα: «Είμαι εργάτης στο γήπεδο, το πιο όμορφο πράγμα η κλήση για κάθε Μεξικανό στο Παγκόσμιο Κύπελλο!»


Το τεράστιο κίνητρο του Πινέδα μέσω της ΑΕΚ - Τι είπε για την Θέλτα αλλά και για την Εθνική Μεξικό

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο Fox Sports του Μεξικό για την ΑΕΚ




Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε χθες με την ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τι είναι ικανός να κάνει. Στην πατρίδα του ακολουθούν κάθε του κίνηση, κάτι που δείχνει πόσο τον σέβονται και τον αναγνωρίζουν ως κορυφαίο παίκτη.

Λίγο μετά τις υπογραφές του με τον Δικέφαλο, ο Πινέδα μίλησε στο Fox Sports του Μεξικό για το επερχόμενο Μουντιάλ στο οποίο θέλει να βρεθεί με την πατρίδα του.


Η συνέντευξη του Πινέδα



Παρότι είχε προτάσεις από ολόκληρο το Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα επέλεξε να συνεχίσει στην Ευρώπη με μοναδικό στόχο να κληθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λέει αρχικά το Fox Sports.

«Μια κλήση στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν υπέροχο για κάποιον, νομίζω ότι για κάθε Μεξικανό το να εκπροσωπήσει τη χώρα του είναι το πιο όμορφο πράγμα. Θα προετοιμαστούμε καλά ώστε όποιος είναι εκεί να μπορέσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος», διαβεβαίωσε. ο νέος παίκτης της ΑΕΚ σε αποκλειστική συνέντευξη στο FOX Sports Radio.



«Ο Μαρτίνο -τεχνικός διευθυντής του Μεξικό- είχε κάνει σαφές ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε και να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο μας για να πάμε στο Κατάρ. Μόνοι οι καλύτεροι θα έχουν μια θέση εκεί. Πρέπει να παίζω για να μπορώ να φτάσω στο Κατάρ και να κερδίσω μια θέση εκεί», δήλωσε ο Πινέδα.

Τέλος, ο Πινέδα μίλησε για την εμπειρία του στην Θέλτα: «Ήρθα από την Κρουζ Αζούλ και ήρθα από το να παίζω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ηρθα στη Σέλτα και δεν μου έδωσαν λεπτά συμμετοχής. Εκεί είναι που το κεφάλι σου αρχίζει να γυρίζει σαν να λες ‘τι κάνω λάθος, τι μου συμβαίνει’, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι εργάτης, είμαι ένας ακόμα παίκτης και το μόνο που μπορώ να κάνω και να βελτιωθώ είναι να συνεχίσω να προπονούμαι μέρα με τη μέρα.



Νομίζω ότι η βάση και η επιτυχία μιας ομάδας είναι πάντα αυτοί που είναι στον πάγκο γιατί δεν είναι αυτοί που παίζουν και είναι αυτοί που πρέπει να βγάλουν ένα καλό πρόσωπο, πρέπει να βγάλουν ένα καλό κλίμα. Πρέπει να δουλεύεις ακόμα και αν δεν παίζεις και νομίζω ότι αυτό σε βοηθάει πολύ να βελτιωθείς ψυχολογικά και πνευματικά», κατέληξε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.