Header Ads


Διαζύγιο Τότι-Μπλάζι: Αυτή είναι η 34χρονη γυναίκα που τους χώρισε

Διαζύγιο Τότι-Μπλάζι: Αυτή είναι η 34χρονη γυναίκα που τους χώρισε


Μετά από 17 χρόνια γάμου και τρία παιδιά ο Φραντσέσκο Τότε και η Ιλάρι Μπλάζι χώρισαν - Δείτε ποια γυναίκα είναι η «πέτρα του σκανδάλου»



Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι, από τη γυναίκα του, τη γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, μετά από 17 χρόνια γάμου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή του διαζυγίου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως το διαζύγιο «βόμβα» προκλήθηκε από εξωσυζυγική σχέση του 45χρονου πρώην άσσου των γηπέδων με μια όμορφη ανθοπώλισσα.

Ο Τότι και η Μπλάζι, το διάσημο ζευγάρι της Ρώμης που κάποιοι αποκαλούν «Μπέκαμ της Ιταλίας», έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Γνωρίστηκαν το 2002 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τρία χρόνια αργότερα, για να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Ιταλών.




Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες περί κρίσης στο γάμο τους και απόφασής τους να χωρίσουν εξέπληξαν και στεναχώρησαν τους φαν τους. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ όμως προκάλεσαν οι φήμες ότι ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το προηγούμενο διάστημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φήμες για σχέση του Τότι με μια «Ιταλίδα επιχειρηματία» που δεν κατονομάζεται, με την οποία συναντιέται στα γυρίσματα του Big Brother, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Tότι έπαιξε για τη Ρόμα ολόκληρη την 25χρονη καριέρα του και είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην ιταλική πρωτεύουσα αφού σημείωσε 250 γκολ, διατηρώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις και τα περισσότερα γκολ για τον σύλλογο.


Η Μπλάζι (ή «Βασίλισσα της Ρώμης» όπως είναι το παρατσούκλι της) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και κατόπιν έγινε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Έχει παρουσιάσει την ιταλική εκδοχή του Top of the Pops και του Survivor και, επιπλέον, έχει χαρίσει τη φωνή της σε έναν χαρακτήρα από τους Simpsons.

Η Μπόκι είναι λιγότερο γνωστή, πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη. Έχει ακουστεί ότι είναι στα χωρίσματα με τον δικό της σύντροφο Μάριο Γκάουτσι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τίβολι, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Ο Τότι ανάφερε τα εξής στη δική του δήλωσή του στο πρακτορείο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση στον γάμο μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες ήταν στο πλαίσιο της προστασίας των παιδιών μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.



Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Iλάρι σε ό,τι αφορά την ανατροφή των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να δείξουν όλοι μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.