Header Ads


Η μεγάλη βραδιά του Ναλιτζή με την φανέλα της ΑΕΚ στην βροχή Φιλαδέλφεια! (vid)

Η μεγάλη βραδιά του Ναλιτζή με την φανέλα της ΑΕΚ στην βροχή Φιλαδέλφεια! (vid)


Ο Δημήτρης Ναλιτζής είχε μια σπουδαία βραδιά με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Στις 26 Ιανουαρίου του 2003 σε ένα βροχερό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ναλιτζής είχε… σπάσει τα κοντέρ.

Ηταν το πρώτο ματς μετά την αποχώρηση Ψωμιάδη και η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια με το Αιγάλεω για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.




Τότε η ΑΕΚ ξεκινούσε ένα σερί νικών που θα έφθασε τις 12 συνεχόμενες – το μεγαλύτερό της στην Α’ Εθνική – σε έναν γύρο, όπου πέτυχε συνολικά 14 σε 15 ματς.

Ήταν ιδιαίτερο το ματς με το «Σίτι», διότι η ΑΕΚ είχε απαλλαχθεί από την οικογένεια Ψωμιάδη. Μόλις δύο μέρες μετά το… ντου του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΠΑΕ και την άτακτη φυγή του μέχρι τότε αφεντικού, η ΑΕΚ ξεκινούσε τον δεύτερο γύρο με την πρώτη ανατροπή της μετά από δέκα μήνες!

Το Αιγάλεω είχε καταφέρει να προηγηθεί δις μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Συμεωνίδη και στο 25′ με τον Αγρίτη, όμως ο Ναλιτζής είχε μεγάλα κέφια. Ο «Νάλι» που είχε έρθει δανεικός από την Ουντινέζε έξι μήνες νωρίτερα (η ΑΕΚ αγόρασε τα δικαιώματά του το επόμενο καλοκαίρι) απάντησε στο 10′ και στο 40΄με πέναλτι. Στο 55′ σημείωσε το τρίτο γκολ του και έγινε έτσι ο 26ος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ με χατ-τρικ στην Α’ Εθνική!



Και μιλάμε για τριήμερο-όνειρο για τον Ναλιζή. Και αυτό γιατί το Σάββατο είχε γενέθλια κλείνοντας τα 27, λίγες ώρες αργότερα έβαλε τρία γκολ και τη Δευτέρα κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα για φιλικό στην Κύπρο, αντικαθιστώντας τον Ντέμη Νικολαϊδη. Στο τέλος της σεζόν, με μόλις 6 ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα επί συνόλου 19 συμμετοχών και με συνολικά 10 γκολ σε 672 λεπτά συμμετοχής, ήταν ο σκόρερ της ΑΕΚ με την καλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος.



  Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.